AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Routekaart Flevoland bouwt voor Nederland

Vrijdag 26 november 2021
Routekaart Flevoland bouwt voor Nederland
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Provincie Flevoland heeft in samenwerking met gemeenten Almere, Lelystad en Dronten een routekaart Flevoland Bouwt voor Nederland opgesteld. In de routekaart is aangegeven op welke wijze de ambitie voor 100.000+ woningen ter hand wordt genomen en is per gemeente de aandachtspunten bij de opgave benoemd.

Ook is afgesproken wat de samenwerkende partijen willen bereiken met de samenwerking en welke stappen gezet moeten worden om met het Rijk te komen tot verdere afspraken over de vraag voor het bouwen van 100.000 woningen in Flevoland.

Gedeputeerde Staten
Tijdens de meest recente samenkomst van de Provinciale Staten is besloten in te stemmen met deze routekaart. Ook is besloten deze regelmatig te actualiseren.

Passende structuren noodzakelijk
Bij het vormgeven van het programma Flevoland bouwt voor Nederland staat voorop dat de fysieke ruimte voor meer woningen in Flevoland aanwezig is maar dat passende structuren en voorzieningen voor een vitale en krachtige samenleving hierbij noodzakelijk zijn. De opgave omvat de totale breedte van de provinciale activiteiten en raakt ook veel gemeentelijke taken.

Daarom is samenwerking gezocht met de gemeenten Almere, Lelystad en Dronten en is een routekaart 100.000+ woningen opgesteld. De routekaart zal regelmatig geactualiseerd worden.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top