AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Diverse openingstijden aangepast na nieuwe maatregelen

Maandag 29 november 2021
Diverse openingstijden aangepast na nieuwe maatregelen
Archieffoto
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Sinds zondag zijn de nieuwe coronamaatregelen in werking getreden. Dit houdt onder meer in dat restaurants om 17.00 de deuren moeten sluiten. Diverse bedrijven in Biddinghuizen laten via communnunicatiekanalen weten aanpassingen door te voeren. Een greep uit de berichtgeving.

Restaurant De Buurman ging hier op zondag direct in mee en besloot die dag niet open te gaan. Het restaurant kondigt aan voorlopig in te zetten op de lunchkaart. "Vanaf maandag serveren wij de lekkerste 12-uurtjes en zijn wij dagelijks tot 17.00 uur geopend", schrijft het restaurant.

(Foto: De Buurman)

Geen extra koopavond
De vip-avond bij Kruidvat, die aankomende woensdag avond gepland stond als extra koopavond, gaat niet door. Het filiaal hoort bij de essentiële winkels en blijft open tijdens reguliere openingstijden, tot 18.00 uur.

Bibliotheek sluit eerder
De FlevoMeer bibliotheek kondigt aan mee te gaan in de nieuwe openingstijden en gaat dus om 17.00 uur dicht. "We begrijpen dat dit vervelend is voor leden die alleen 's avonds naar de bibliotheek kunnen komen. Daarom lever je tot 1 januari alle geleende materialen boetevrij in", aldus de bibliotheek. Activiteiten overdag gaan door als dat mogelijk is binnen de geldende coronaregels. "Heb je een kaartje gekocht of gereserveerd, dan ontvang je van ons persoonlijk bericht als de activiteit niet doorgaat of als deze wordt verplaatst".

Kapsalon juist langer open
Beautiful Change geeft aan als gevolg van de noodzakelijke sluiting van 17.00 uur op zaterdag juist een uur langer open te gaan, tot 16.30 uur. "Zo hopen wij meer ruimte te creëren voor iedereen".

Sporten
Eén van de andere maatregelen van het kabinet, van vergelijkbare aard, betreft het sluiten van sportaccommodaties na 17.00 uur voor een periode van drie weken. Dit houdt in dat ook de sportverenigingen in Biddinghuizen (bijvoorbeeld BAS Voetbal of BAS Gymnastiek) momenteel geen trainingen in de avond houden en sportkantines hebben gesloten.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek De Buurman
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top