Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Jolanda Noome biedt ondersteuning voor mantelzorgers

Donderdag 2 december 2021
Jolanda Noome biedt ondersteuning voor mantelzorgers
Foto: Jolanda Noome - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Jolanda Noome uit Biddinghuizen heeft de opleiding mantelzorgmakelaar afgerond en is begonnen met een eigen praktijk onder de naam 'Samenzorgdragen'. Haar werkgebied ligt voornamelijk in de gemeente Dronten.

"Vroeg of laat krijgt iedereen met mantelzorg te maken, daar kies je niet voor, het overkomt je", vertelt Jolanda, "Je gaat dat zorgen niet uit de weg maar dat is niet altijd gemakkelijk. Waar moet je zijn voor informatie, hoe organiseer je de zorg, hoe combineer je mantelzorg met je werk en tijd voor jezelf? Wat is het dan fijn dat er iemand is die even met je mee kan kijken en samen met jou op zoek gaat naar een goede balans in je leven".

Luisterend oor
Een mantelzorgmakelaar biedt de mantelzorger een luisterend oor en brengt de situatie goed in beeld. Hierbij wordt gekeken naar de aandachtsgebieden wonen, zorg, welzijn, werk en financiën. Jolanda: "Overzicht brengt vaak al een stuk rust". Vervolgens wordt er gekeken wat er in de betreffende situatie nodig is, welke mogelijkheden er zijn en welke regeltaken er liggen. De mantelzorgmakelaar informeert, ondersteunt en kan indien gewenst regeltaken overnemen.

Jolanda Noome

Waarom Samenzorgdragen?
Over de gekozen bedrijfsnaam vertelt Jolanda: "Ik wil er graag 'zijn' en doe dat met de nodige passie, empathie en ruimte waarbij de regie altijd bij de mantelzorger ligt. Als zelfstandig mantelzorgmakelaar ben ik onafhankelijk, op de hoogte van de sociale kaart en ik ben er voor alle mantelzorgers, of je nu voor je kind, partner of ouder zorgt. Daarnaast ben ik breed georiënteerd en heb kennis van meerdere wetten".

Kennismaken en contactgegevens
Voor een nadere vrijblijvende kennismaking en uitleg over de meerwaarde van de mantelzorgmakelaar komt Jolanda graag eens langs. Zij is telefonisch of per mail bereikbaar. Meer informatie is te vinden op https://www.samenzorgdragen.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 30.5 °C
  • 0.0 mm
  • 22.6 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top