Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa

Zweedse award voor Van Werven Plastic Recycling

Vrijdag 3 december 2021
Zweedse award voor Van Werven Plastic Recycling
Foto: Van Werven Recycling - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Van Werven Recycling mag zichzelf met zijn Zweedse vestiging 'Recycler van het jaar' noemen. Dat werd woensdagavond 1 december bekendgemaakt tijdens het recyclinggala in Stockholm. Ton van der Giessen, CEO, en David Hallgren, mede-aandeelhouder, namen de award namens Van Werven in ontvangst.

Er waren drie bedrijven voor de award genomineerd. Van Werven Plastic Recycling, met de Nederlandse vestiging in Biddinghuizen, kwam als winnaar uit de bus. Uit het juryrapport: 'Van Werven bouwde in het afgelopen jaar een nieuwe innovatieve was- en maallijn op haar Zweedse vestiging. Met deze investering vervult het bedrijf een belangrijke rol in het circulair maken van harde plastics van gemeentelijke milieustations en de bouwsector.'

Feestelijke avond
Van Werven is blij met de erkenning. "We waren al verrast toen we hoorden dat we voor deze award waren genomineerd", vertelt Ton van der Giessen. "Dat we deze nu ook nog hebben gewonnen, is natuurlijk geweldig. Het is mooi als je door anderen wordt opgemerkt; daar zijn we trots op." De uitreiking vond plaats tijdens het recyclinggala. "Helaas was de hele avond Zweedstalig", lacht Ton. "Ik heb er dus weinig van kunnen volgen. Gelukkig was er genoeg te zien: de ambiance was prachtig. Het evenement vond plaats in een balzaal die dateert uit 1863. De Award werd aan het begin van de avond uitgereikt en hebben we de rest van de avond in feeststemming kunnen doorbrengen."

Nieuwe was- en maallijn
Van Werven Plastic Recycling opende vier jaar geleden een vestiging in Zweden. Inmiddels heeft het bedrijf een mooie positie in de Zweedse markt verkregen. Waar Van Werven begon met het sorteren van plastics, kan het sinds dit jaar dankzij een nieuwe was- een maallijn ook zelf eindproducten produceren. Ton: "Een award als deze motiveert om verder te blijven ontwikkelen. Een volgende stap is het afzetten van onze producten in Zweden."

Het recyclinggala
De awarduitreiking wordt jaarlijks georganiseerd door de Zweedse recycling branche. De organisatie: "De recyclingindustrie kent vele succesvolle, wijze en moedige bedrijven. We willen hen een podium geven, belonen én stimuleren om verder te ontwikkelen. Daarom reiken we jaarlijks tijdens een feestelijk gala awards uit aan winnaars in acht verschillende categorieën. Tijdens dit evenement kunnen alle onderdelen van de industrie elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. We zetten samen de helden van de industrie in het zonnetje."

Redactie BHZNet.nl / Bron: VanWerven.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 30.3 °C
  • 0.0 mm
  • 22.6 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top