Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Dit is een artikel van 50five.com

Het opladen van uw elektrische auto in Biddinghuizen

Woensdag 12 januari 2022
Het opladen van uw elektrische auto in Biddinghuizen
Foto: Rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van 50five.com

Gemeente Dronten is bezig met verduurzamen, onder andere op het gebied van mobiliteit. Elektrisch rijden is hier een onderdeel van en wordt dan ook sterk gestimuleerd. Om elektrisch rijden aantrekkelijker te maken, is Dronten bezig met het plaatsen van openbare laadpalen. Samen met de inwoners van de gemeente zijn er, naar aanleiding van een informatieavond, nieuwe geschikte plekken uitgekozen voor het plaatsen van deze openbare laadpalen. Op basis hiervan zijn er 103 laadlocaties vastgesteld, waarvan ook een aantal in Biddinghuizen.

Overzicht openbare laadpalen
Ook is er een overzicht van alle laadpalen in de gemeente. Op deze kaart van MRA-Elektrisch vindt u onder andere de precieze locatie van de laadpalen, het aantal laadpunten op deze locatie en plekken waar een installatie in voorbereiding is. Handig wanneer u in de gemeente Dronten woont en opzoek bent naar een beschikbare laadpaal, maar ook voor bezoekers is het verstandig om vooraf de beschikbare locaties te bekijken. Handig om te weten wanneer u een bezoek wilt brengen aan het pretpark Walibi Holland, ook daar vindt u verschillende laadmogelijkheden.

Openbare laadpaal aanvragen
Hoewel de gemeente Dronten zelf al initiatieven neemt om het aantal laadpalen te verhogen, kan het door de sterke groei van het aantal elektrische auto's in Nederland voorkomen dat er te weinig laadmogelijkheden zijn bij u in de buurt. In dat geval kunt u een aanvraag doen voor een openbare laadpaal bij de gemeente, maar let op: u moet hiervoor wel aan een aantal voorwaarden kunnen voldoen.
- U woont in de gemeente Dronten of bent hier minimaal 18 uur per week werkzaam;
- U bent (binnenkort) in het bezit van een elektrische auto die minimaal 45 km volledig elektrisch kan rijden;
- U heeft geen mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren.

Wanneer u aan bovenstaande voorwaarden voldoet, kunt u ervoor kiezen om een openbare laadpaal in Biddinghuizen aan te vragen. Deze aanvraag kunt u doen op de website van MRA-Elektrisch. Houd er wel rekening mee dat de laadpaal openbaar is en dus door iedereen gebruikt kan worden, mits uw aanvraag geaccepteerd wordt en de installatie wordt gepland.

Een eigen laadpaal in Biddinghuizen
Voldoet u niet aan de voorwaarden omdat u de mogelijkheid hebt om op eigen terrein te parkeren, maar heeft u wel interesse in een nieuwe laadpaal bij u in de buurt? Dan kunt u ervoor kiezen om een laadpaal thuis te laten installeren. Naast dat u hierdoor altijd verzekerd bent van een laadplek, bespaart u er ook nog eens kosten mee. Thuisladen is namelijk goedkoper dan openbaar laden. Met een eigen elektrische laadpaal bespaart u dus zowel moeite als kosten!


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.3 °C
  • 0.0 mm
  • 17.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top