Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Dit is een artikel van ubari.nl

7 x handige gadgets voor de eigentijdse ondernemer

Dinsdag 18 januari 2022
7 x handige gadgets voor de eigentijdse ondernemer
Foto: Rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van ubari.nl

Stel, je timmerhobby is ietwat uit de hand gelopen en je verkoopt allerlei zelfgemaakte meubels op internet. Dat smaakt naar meer, en wie weet fantaseer je erover om je baan op te zeggen en een webwinkel te beginnen. Om het werk zo aantrekkelijk mogelijk te maken, maak je gebruik van een aantal gadgets. Zo werk je sneller, word je productiever en is de weg naar succes korter. Zeven uiteenlopende tips voor handige gadgets.

Water als frisdrank
Je vergeet tijdens al dat ondernemen bijna om genoeg te drinken, en je hebt niet altijd trek in plat water, maar de air up fles brengt uitkomst: deze zet kraanwater om in een soort frisdrank. Niet door toevoeging van suiker en andere smaakstoffen, maar door geuren. Het is een vernuftig systeem dat voor een frisdrank met nul calorieën zorgt, met een heerlijke smaaksensatie.

Op en neer in een drukke stad met de space scooter
Een space scooter is een modern soort step waarmee je je snel van A naar B verplaatst. Dat geldt voor alle soorten ondernemers die klanten en relaties in de hele stad hebben. Geen gedoe met parkeren, geen hoge brandstofprijzen en geen irritatie bij andere weggebruikers, want de space scooter neemt een minimum aan ruimte in beslag. Dit wordt waarschijnlijk een handig en bovendien trendy hebbedingetje.

Tijdbesparing
Noemden we net de space scooter voor snelle ritjes tussendoor, ook voor andere gelegenheden zijn er gadgets die het werkproces versnellen. Om maar even terug te keren naar het verhaal van de meubelmaker met de webshop: een afkortzaag is een investering waarmee je niet alleen razendsnel hout op maat zaagt, maar ook preciezer te werk gaat. Zo zijn er voor eigenlijk elke onderneming wel gadgets die je zeeën van tijd besparen.

Boekhoudprogramma
Wat te denken van een snel en simpel boekhoudprogramma. De papierwinkel van facturen, bonnetjes, aanmaningen en andere administratie is een noodzakelijk kwaad dat eenvoudiger wordt met een online programma waarin je snel alles invoert. Zo hou je privé en zakelijk geldstromen gescheiden en heb je meer tijd voor je zogenaamde core business.

Gratis hulp-apps voor sociale media
Zo nu en dan wil je als ondernemer iets interessants op je sociale kanalen posten en dan komen de diverse gratis hulp-apps van pas. Bijvoorbeeld voor een handigere planning. In deze tijd kun je, zeker met een eenmanszaak, niet meer zonder sociale media en bovendien kweek je sympathie door regelmatig leuke content of een kijkje achter de schermen te geven.

Powerbank op zonne-energie
Het gebeurt iedereen wel eens: druk bezig, geen tijd om de smartphone op te laden en daarom op de meest onhandige momenten onbereikbaar zijn. Met een powerbank op zonne-energie voorkom je dat luxeprobleem, en nog op duurzame wijze ook. Bereikbaarheid is essentieel om nieuwe opdrachten aan te kunnen pakken.

Thuisprinter
De printer voor in huis is een beetje uit de gratie geweest, maar nu weer helemaal terug. Niet alleen omdat men meer thuis is gaan werken, maar ook omdat het nu eenmaal fijn is om documenten in papieren vorm bij de hand te hebben. Diverse exemplaren worden op een rijtje gezet op de handige vergelijkingssite Ubari.


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.6 °C
  • 8.2 mm
  • 16.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top