AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Dit is een artikel van Decorette.nl

De leukste woonwinkels in de omgeving van Biddinghuizen

Maandag 31 januari 2022
De leukste woonwinkels in de omgeving van Biddinghuizen
Foto: Pexels / Martin Péchy - rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van Decorette.nl

Zo nu en dan is er niks fijner dan je interieur eens een flinke opknapbeurt te geven. Helemaal nu we de afgelopen maanden zoveel tijd binnen hebben doorgebracht, is een nieuwe uitstraling wel zo verfrissend. Oftewel: de hoogste tijd om eens wat inspiratie op te doen. In dit artikel delen we daarom de leukste woonwinkel Biddinghuizen en andere woonwinkels in de omgeving!

1. Oud is Nieuw, Biddinghuizen
Woonwinkel Oud is Nieuw in Biddinghuizen onderscheidt zich in het maken van meubels op maat en het opknappen van oude meubels. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de grote loods waar stoffeerders, meubelmakers, verkoopsters en alleskunners je van alle service kunnen voorzien. Bovendien biedt Oud is Nieuw een breed aanbod aan (café)stoelen, handgemaakte tafels en allerlei andere bijzondere meubelstukken.
Adres: Bremerbergweg 17, Biddinghuizen

2. DAGVIER, Elburg
Bij DAGVIER kun je je volledig onderdompelen in de wereld van verlichting. DAGVIER biedt een inspirerende lichtstudio op een prachtige locatie aan de haven in Elburg. Als aanbieder van gerenommeerde topmerken levert DAGVIER niet alleen licht, maar ook hoogwaardige kwaliteit en luxueus design. Bovendien kun je er terecht voor een lichtplan op maat voor je eigen woning, maar ook voor werkomgevingen, zowel binnen als buiten.
Adres: Havenkade 42a1, Elburg

3. Eigentyds, Nunspeet
Bij woonwinkel Eigentyds in Nunspeet kun je terecht voor een breed aanbod aan industriële meubelstukken. Je koopt er voor weinig geld zowel handgemaakte, unieke meubels als woonaccessoires van een hoogwaardige kwaliteit. De woonwinkel heeft een eigen fabrikant in India waarvandaan rechtstreeks wordt geïmporteerd. Op die manier biedt de woonwinkel meubels en woonaccessoires tegen de beste prijskwaliteitverhouding (en mét laagsteprijsgarantie).
Adres: Edisonweg 7, Nunspeet

4. Deco House 33, Elburg
Heb jij een meubelstuk dat wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan ben je bij Deco House 33 in Elburg aan het juiste adres. Deco House 33 specialiseert zich namelijk in het (op)schuren en schilderen van oude houten meubelstukken. Met veel liefde en vakmanschap blaast de eigenaresse weer nieuw leven in jouw houten dressoir, ladenkast of bureau.
Adres: Velekenstraat 5, Elburg


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.9 °C
  • 0.0 mm
  • 12.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top