Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Pinksterconferentie bereidt zich voor op editie 2022

Dinsdag 1 februari 2022
Pinksterconferentie bereidt zich voor op editie 2022
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Hoewel de coronamaatregelen tot onzekerheid leiden in het organiseren van evemenenten, is Pinksterconferentie 2022 van stichting Opwekking volop in voorbereiding. Deze week kwam de organisatie met een persbericht waarin diverse scenario's rondom corona en het effect hierop op de conferentie de revue passeren.

"Een groot evenement als de Pinksterconferentie is verplicht de normen en regels te volgen zoals beschreven in de evenementenvergunning", schrijft de organisatie. Vergunningen worden verleend door de overheid die daarmee ook de kaders stelt voor het mogen organiseren van zo'n evenement. "Dat betekent ook dat we ons aan eventuele coronamaatregelen moeten houden die door de overheid gesteld worden voor het evenement".

Bij 3G kan het doorgaan
Op dit moment is nog niet duidelijk welke maatregelen dit zullen zijn tijdens de conferentie van begin juni. Wel bereidt de organisatie zich voor op diverse scenario's. Bij een 3G maatregel kan deze doorgaan. "Onder andere door het organiseren van lokale pinkstervuurtjes overal in het land, is er voldoende mogelijkheid voor iedereen om naar eigen keuze deel te nemen aan de conferentie", schrijft Opwekking. Met hoeveel mensen en in welke vorm de conferentie dan doorgaat, is afhankelijk van de evenementenvergunning en de praktische consequenties hiervan voor de organisatie.

Geen live-conferentie bij 2G-beleid
"Daarnaast hebben we besloten dat als er een 2G maatregel ingevoerd wordt die ook van toepassing is op de Pinksterconferentie, we geen liveconferentie in Biddinghuizen organiseren", vervolgt de organisatie. "Vanwege de breedte van onze achterban en bezoekers willen we hiermee respect tonen voor ieders keuze voor wat betreft lichamelijke integriteit".

Aanmelden
De pinksterconferentie, met als thema 'Diep Geraakt', wordt gehouden van 3 t/m 6 juni 2022. Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor de Pinksterconferentie. Je bent welkom als daggast voor een of meer dagen, kampeerder, groep of vrijwilliger. Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://www.pinksterconferentie.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Opwekking
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 0.7 °C
  • 0.0 mm
  • 7.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet WK2022 Voetbalpoule
BHZNet WK2022 Voetbalpoule BHZNet WK2022 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top