AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Vernielingen bij BAS Voetbal

Dinsdag 22 februari 2022
Vernielingen bij BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - De afgelopen weken heeft BAS Voetbal meerdere malen te maken gehad met vernielingen. O.a. tuinmeubilair, hoekvlaggen, tribune stoeltjes en een gaasdoek moesten het ontgelden. De vereniging heeft aangifte gedaan bij de politie en roept Biddinghuizenaren op een oogje in het zeil te houden.

Op haar website schrijft de club: "Helaas heeft de vereniging afgelopen weken bezoek gehad van ongenodigde gasten die het nodig vonden om materialen op het terrein van BAS Voetbal te vernielen. De eerste keer werd er tuinmeubilair stuk gemaakt en hoekvlaggen afgebroken en over het terrein verspreid. Afgelopen weekend werden er (net nieuwe) tribune stoeltjes afgebroken en kapot gemaakt en het gaasdoek in de zijkanten van de tribune gescheurd. Er werd wederom met hoekvlaggen 'gespeeld' en zijn er attributen 'verplaatst'. Zoals te zien op de bijgevoegde foto's. Kortom, er zijn personen die buiten openingstijden zich begeven op verboden terrein."

Voorzitter Herman Stegeman; 'Het is zeer triest dat dit soort dingen gebeuren. Vooral vanwege het extra werk dat dit veroorzaakt voor de vrijwilligers die zorgen voor ons complex. Omdat het de tweede keer in korte tijd is, hebben we aangifte gedaan en gaan we enkele maatregelen nemen. Of we enig idee hebben wie deze personen zijn? Geen concrete namen, maar vast geen mensen met een clubgevoel of voetbalfans, want die zouden zulke dingen niet doen. We hopen uiteraard dat het hierbij blijft. We vragen Biddinghuizenaren, omwonenden en wandelaars langs de velden, de ogen en oren open te houden en vooral melding te maken bij enige onrust of overlast op ongepaste tijden'.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Voetbal
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.8 °C
  • 0.0 mm
  • 11.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top