Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Sprekers hoofd­programma Pinkster­­conferentie bekend

Woensdag 2 maart 2022
Sprekers hoofd­programma Pinkster­­conferentie bekend
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - 'Diep geraakt' is het thema van de 52ste Pinkster­conferentie die Opwekking tijdens het pinkster­weekend van vrijdag 3 t/m zondag 6 juni organiseert. De conferentie vindt als vanouds live plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen maar kan ook digitaal meebeleefd worden.

De aftrap van de Pinksterconferentie is op vrijdagavond met een samenkomst waarin Christian Tan spreekt. Op zaterdagmorgen gaat J. John voor en 's middags is er een seminar in de grote tent met Jan Pool. Jannica van Barneveld staat op het programma voor zaterdagavond, en op zondagmorgen is het de beurt aan Ruben Flach en wordt het Heilig Avondmaal gevierd.

Sing-in
"'s Middags kunnen we heerlijk samen zingen in de openlucht tijdens de Sing-in voor alle leeftijden", schrijft de organisatie. In de zondagavond­dienst gaat David de Vos voor en Henk Stoorvogel spreekt op maandagmorgen. De conferentie wordt afgesloten met een concert op maandagmiddag.

In de polder en digitaal
De Pinksterconferentie zal dit jaar weer als vanouds op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen worden georganiseerd. De registratie daarvoor is inmiddels in volle gang en duizenden kampeerders en daggasten hebben zich al aangemeld. "Naast het live-evenement in de polder is ook een digitale conferentie niet meer weg te denken", schrijft de organisatie. Een groot deel van het programma wordt uitgezonden via het digitale platform: de hoofdsamenkomsten zijn via livestream te volgen en daarnaast worden seminars digitaal aangeboden. "Daarmee maken we de conferentie ook voor mensen beschikbaar die thuis Pinksteren vieren of op de camping hun eigen 'lokale pinkstervuurtje' organiseren".

Redactie BHZNet.nl / Bron: Opwekking


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Opwekking
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Pinksterconferentie
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.9 °C
  • 0.0 mm
  • 9.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top