Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Inloopspreekuur met mantelzorgmakelaar Jolanda

Woensdag 16 maart 2022
Inloopspreekuur met mantelzorgmakelaar Jolanda
Foto: Jolanda Noome - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Jolanda Noome, mantelzorgmakelaar uit Biddinghuizen en medewerker voor Mantelkring/Aandachtcentrum houdt inloopspreekuren in Biddinghuizen. Wie meer wil weten over mantelzorgondersteuning en wat er allemaal mogelijk is, kan langskomen op vrijdag 18 maart of zaterdag 19 maart in Flevomeer Bibliotheek Biddinghuizen.

Mantelzorgmakelaar
Jolanda Noome, woonachtig in Biddinghuizen, heeft eind vorig jaar de opleiding voor mantelzorgmakelaar afgerond en is begonnen met een eigen praktijk onder de naam 'Samenzorgdragen'. Haar werkgebied ligt voornamelijk in de gemeente Dronten. Is er echt hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie voor zorg, begeleiding of hulp in huis, zijn er veel zaken die uitgezocht moeten worden of zelfs overgenomen, dan kan Jolanda als mantelzorgmakelaar iets betekenen. Veel aanvullende verzekeringen vergoeden de ondersteuning van een mantelzorgmakelaar.

Mantelkring/Aandachtcentrum
Mantelkring, een initiatief van Flevomeer Bibliotheek, biedt mogelijkheden voor mantelzorgers om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en aan activiteiten mee te doen. Wandelen, koffie drinken, thema bijeenkomsten en weekendactiviteiten onder begeleiding van opgeleide coaches die voor een veilige en warme sfeer zorgen waarbinnen iedereen gehoord en gezien wordt. Wie niet kan of wil deelnemen aan de activiteiten kan gebeld worden vanuit het Aandachtcentrum voor een luisterend oor.

De Mantelkring is aanstaande vrijdag en zaterdag, beide dagen tussen 10.00 en 11.30 uur. Deelname aan Mantelkring is gratis. Aanmelden voor de zaterdag kan via deze link

Redactie BHZNet.nl / Flevomeer Bibliotheek


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.9 °C
  • 0.0 mm
  • 16.9 °C
Weerstatistieken ->
Routes Avond4Daagse 2023
Routes Avond4Daagse 2023 Routes Avond4Daagse 2023
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top