Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Bewoners De Tas gaan voor ontmoeting, Leefbaarheidsfonds OFW schenkt bankjes

Donderdag 17 maart 2022
Bewoners De Tas gaan voor ontmoeting, Leefbaarheidsfonds OFW schenkt bankjes
Foto: Oost Flevoland Woondiensten

BIDDINGHUIZEN - Elkaar ontmoeten, daar hebben we bewoners van het appartementencomplex De Tas uit Biddinghuizen behoefte aan. Om een fijne plek te creëren in de binnentuin, financierde het Leefbaarheidsfonds van Oost Flevoland Woondiensten (OFW) twee verrijdbare banken. Woensdag 16 maart werd hier een bijzonder moment van gemaakt door de bewoners. De bankjes 'De zonnebank' en 'De burenbank' werden onthuld.

Lokaal gemaakt
Met handtekeningen van de rest van de bewoners van De Tas, diende mevrouw Van Elst een aanvraag in. "We hebben de bankjes door Speelkwartier uit Biddinghuizen laten maken, op wieltjes. Zo kunnen we ze makkelijk verplaatsen naar een plekje in de zon of juist in de schaduw." De naamplaatjes op de bankjes zijn geschonken door Gicom uit Biddinghuizen. Mevrouw Ten Cate, van de bewonerscommissie van De Tas, sprak de bewoners nog even kort toe:. "Iedereen heel veel plezier gewenst!"

Leefbaarheidsfonds OFW
OFW vindt een prettige leefomgeving in een leefbare en veilige buurt belangrijk. Wonen gaat verder dan de voordeur, waarbij de leefomgeving zeker invloed heeft op het woongenot. Daarom financiert het OFW Leefbaarheidsfonds activiteiten die het leefklimaat van huurders verbeteren.

Meer over het Leefbaarheidsfonds: https://www.ofw.nl/leefbaarheidsfonds

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top