Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Opgroeicafé organiseert activiteiten voor ouder en kind

Donderdag 7 april 2022
Opgroeicafé organiseert activiteiten voor ouder en kind
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de meivakantie vinden in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant verschillende ouder- en kindactiviteiten plaats. Deze activiteiten worden geïnitieerd vanuit de werkgroep van het Opgroeicafé, bestaande uit De Meerpaal, FlevoMeer Bibliotheek en lokale samenwerkingspartners.

"Al jaren trekken we hierin met elkaar op en we merken dat de belangstelling steeds groter wordt", vertelt Claudia Jansen, projectleider van de Opgroeicafés. "Met de ouder- en kindactiviteiten hebben we ons aanbod weten te vergroten waardoor we hopelijk nog meer ouders weten te enthousiasmeren."

De ouder- en kindactiviteiten in de meivakantie staan geheel in het boerderijthema. "Ook deze editie staat weer in het teken van gezellige en sportieve activiteiten. Ouders en kinderen gaan dan ook actief aan de slag met spelletjes als melkpakken gooien en kruiwagenrace", vertelt Claudia. Na afloop is er ruimte om onder het genot van een kopje koffie of thee – en limonade voor de kinderen – gezellig na te praten.

Gratis deelname
De ouder- en kind activiteiten zijn bedoeld voor ouder(s)/opa(s)/oma(s) met kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. Ook oudere broers of zussen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. De activiteiten zijn toegespitst op de jongste groep. Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk.

Aanmelden via claudia.jansen@meerpaal.nl. Bij aanmelding aangeven om hoeveel kinderen het gaat + leeftijd (en).

Programma Biddinghuizen
Datum: Dinsdag 26 april
Tijd: 15.00 uur – 16.30 uur
Locatie: Dierenpark Scharrelberg
Opgeven voor donderdag 21 april.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top