Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb

Braderie, Kofferbakmarkt en Eieren gooien tijdens feestweek

Dinsdag 19 april 2022
Braderie, Kofferbakmarkt en Eieren gooien tijdens feestweek
Foto: Stichting De IJsvogel, Addy van Putten

BIDDINGHUIZEN - Na een onderbreking van 2 jaar is er dit jaar weer een feestweek mogelijk. Achter de schermen is Stichting de IJsvogel druk bezig en de stichting kan alvast een aantal zaken delen..

Op zaterdag 16 juli zal er een braderie, kofferbakmarkt en het eieren gooien plaatsvinden. Hiervoor kunt u zich aanmelden als u wilt deelnemen.

Braderie
De braderie vindt plaats op zaterdag 16 juli, wilt u er als vereniging of hobbyist ook staan? Dat kan, dit kost €35,= per kraam. U kunt zich aanmelden via opdreef-festival@ijsvogel.net

Kofferbakmarkt
Op zaterdag 16 juli wordt er een Kofferbakmarkt georganiseerd. Op de kofferbakmarkt is het mogelijk om vanuit uw kofferbak spullen te verkopen. De toegang en deelname aan deze kofferbakmarkt is gratis. Deelnemende auto's moeten zich aanmelden en daarbij geldt vol = vol. U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen met uw naam en kenteken van de auto naar opdreef-festival@ijsvogel.net. Na opgave ontvangt u een bevestiging van dat u bent aangemeld.

Eieren gooien
Na een onderbreking van enkele jaren vindt er dit jaar op zaterdag 16 juli ook weer het Biddinghuizer eierengooi kampioenschap plaats, hiervoor kunt u zich als koppel van 2 personen aanmelden op het volgende email adres opdreef-festival@ijsvogel.net, na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding. Het eieren gooien is vanaf 12 jaar.

"Wij hopen dat onze dorpsgenoten er net zo veel zin in hebben als dat wij hebben en zien de inschrijvingen graag tegemoet. Ook in de feestweek telt natuurlijk, Biddinghuizen we doen het samen!" besluit de stichting.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.8 °C
  • 0.0 mm
  • 24.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top