Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Rollercoaster Run bij Walibi Holland

Woensdag 20 april 2022
Rollercoaster Run bij Walibi Holland
Foto: Fight Cancer / Rollercoaster Run - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Terug van weggeweest wordt op 9 juli aanstaande bij pretpark Walibi Holland in samenwerking met stichting Fight Cancer de derde editie van de 'Rollercoaster Run to Fight Cancer' georganiseerd. Deelnemers leggen binnen het park een parcours af waarbij bovendien diverse achtbanen worden aangedaan.

Deelname is mogelijk voor verschillende categorieën en op verschillende afstanden. De Friends Run en Adult Run zijn 5 km. De Family Run, een mini-editie van de reguliere Rollercoaster Run, is bedoeld voor een kind samen met een volwassen begeleider en heeft een lengte van 2 km.


De rest van de dag gratis toegang
Als deelnemer betaal je inschrijfgeld om het evenement mogelijk te maken. "Je gaat jezelf voor deze bijzondere prestatie laten sponsoren door vrienden, familie en collega's om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Fight cancer, adlus de organisatie. Je krijgt je eigen persoonlijke pagina op rollercoasterrun.nl om je voortgang bij te houden. De run is tussen 9.00 en 13.00 uur. Wie daarna nog energie overheeft, kan terecht op het attractiepark, want Walibi biedt gratis toegang tot het park voor de rest van de dag.


Inschrijven
In de zomer van 2018 bracht de Rollercoaster Run ruim € 31.000,- op. Dit werd in 2019 overtroffen toen directrice Mascha Taminiau een cheque ter waarde van € 56.305,- uitreikte aan Fight cancer. Meer dan 250 deelnemers renden 5 kilometer over en langs het park en waagden zich aan een rit in Lost Gravity, Xpress: Platform 13 en UNTAMED. Meer informatie over de run en het inschrijven hiervoor, kan via de website van Walibi Holland.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Atletiek
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.8 °C
  • 0.0 mm
  • 15.9 °C
Weerstatistieken ->
Routes Avond4Daagse 2023
Routes Avond4Daagse 2023 Routes Avond4Daagse 2023
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top