Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Maris Sonores viert 55 jarig jubileum met speciaal optreden en muziekstuk

Maandag 9 mei 2022
Maris Sonores viert 55 jarig jubileum met speciaal optreden en muziekstuk

BIDDINGHUIZEN - Op 21 mei speelt muziekvereniging Maris Sonores uit Biddinghuizen 'The Flood'. Een muziekstuk dat speciaal voor het 55 jarig jubileum is gecomponeerd door Filip Cuenen. In het muziekstuk vlieg je door de geschiedenis van Biddinghuizen heen.

De afgelopen maanden heeft de vereniging met veel plezier geoefend aan het nieuwe muziekstuk. Voorzitter Maarten Jochemsen vertelt met veel enthousiasme over 'The Flood'. "In het muziekstuk vlieg je door de geschiedenis van Biddinghuizen heen. Van de ruige zee tot de inpoldering. Het eigenwijze en enthousiaste karakter van Biddinghuizen is te horen. Het is gewoon prachtig om te horen." Dirigent Willem-Jan Visser kan zich hier alleen maar bij aansluiten. "De signatuur van de muziek is uniek en verassend. Iets wat je niet in elk muziekstuk hoort."

Voor dit speciale concert spelen oud-leden en muzikale vrienden mee, om het muziekstuk tot een groot spektakel te maken. Naast 'The Flood' kunt u genieten van nog meer muziek. De toekomst van de muziekvereniging 'SMS' zal ook van zich laten horen. Bent u klaar voor een muzikale, maar vooral speciale avond? Houd dan de avond van 21 mei vrij.

Kaarten kosten €2,50 en zijn te koop bij Boekenhuys Van der Walle of bij aanvang van het concert. Het concert zal om 20.00 uur beginnen. Maris Sonores is er klaar voor en hoopt u 21 mei te zien.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.5 °C
  • 0.0 mm
  • 18.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top