Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

B.A.S. Basketball zoekt nieuwe leden voor het U18 team

Vrijdag 13 mei 2022
B.A.S. Basketball zoekt nieuwe leden voor het U18 team

BIDDINGHUIZEN - De leukste basketball vereniging van Biddinghuizen en omstreken is op zoek naar nieuwe leden. Op dit moment kunnen alle leeftijden terecht bij de vereniging om te basketballen. Voor het oudste jeugdteam, de U18, worden jongeren gezocht zodat ze volgend seizoen met de competitie mee kunnen doen.

Het team is op dit moment een gemengd team, er spelen 5 heren in mee en 1 dame. Ze krijgen hulp van spelers uit het jongere team, de U16, die enthousiast mee trainen en spelen. De heren (en dame) van het U18 team schrijven hierover: "We zoeken nieuwe teamgenoten om volgend competitieseizoen te gaan knallen! Het liefst zoeken we 4 nieuwe teamgenoten, met 2 kunnen we in elk geval de competitie in gaan. Maar tegen 6 nieuwe leden zeggen we zeker geen nee."

Het team traint nu op maandag van 19:00 tot 20:30 en donderdag van 18:15 tot 19:30. Volgend seizoen kan dat uiteraard iets wijzigen maar daar is nu nog niets van bekend.

Mocht je interesse hebben loop vooral tijdens een training even binnen bij de Binding of neem contact op met info@basbasketball.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top