AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Dit is een artikel van parcelparcel.com

4 tips om pakketten klaar te maken voor bezorging

Vrijdag 20 mei 2022
4 tips om pakketten klaar te maken voor bezorging
Foto: Pexels.com / rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van parcelparcel.com

Als je regelmatig pakketten verstuurt, begrijp je hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat het zorgvuldig wordt verpakt voordat je het verzendt. Of je nu een zorgvuldig samengesteld cadeau naar je beste vriend stuurt, of je meerdere pakketten verstuurt voor je kleine bedrijf, het draait allemaal om het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de inhoud in goede staat blijft vanaf het moment dat ze je handen verlaten tot ze bereiken de ontvanger.

Het is absoluut de moeite waard om die extra stap te zetten bij een pakket verzenden, want er gaat niets boven het gevoel een goed verpakt artikel uit te pakken, toch? Bekijk deze eenvoudige tips waarmee je je artikelen tijdens de bezorging veilig kunt houden:

Gebruik de H-methode
Het enige dat je hoeft te doen, is de tape over het midden van de doos en de randnaden aan te brengen. Daarom wordt het de H-tape-methode genoemd, omdat het de letter 'H' aan de boven- en onderkant van de doos vormt. Je hoeft geen tape te verspillen door het hele pakket in tape te wikkelen om het te verzegelen. Als je je afvraagt wat voor soort tape je moet gebruiken, probeer dan eens met water geactiveerde tape, omdat deze krachtige lijm aan de doos wordt gehecht door water op het plakkerige deel van de tape aan te brengen.

Maak gebruik van stretchfolie
Deze rekbare plastic folie, gemaakt van polyethyleen, helpt je pakket te beschermen tegen regen, vlekken en krassen. Als je ooit iets uit het buitenland hebt besteld, wordt het meestal volledig in rekfolie gewikkeld, zodat het hele pakket intact blijft tijdens het bezorgproces. Hierdoor zul je de pakket versturen kosten niet voor niets hebben betaald, dat zou natuurlijk wel zonde zijn. Stretchfolie moet je dus zeker gebruiken als je een pakket verstuurt met de post!

Gooi oude dozen weg
Ja, het kan zo verleidelijk zijn om die oude doos die je van een vorige levering hebt gekregen opnieuw te gebruiken, maar weet dat er altijd de mogelijkheid is dat deze tijdens het transport uit elkaar valt, omdat hij niet langer de kracht heeft om zijn vorm te behouden. Het beste is om deze kartonnen dozen opnieuw te gebruiken voor ander gebruik in plaats van ze te gebruiken voor bezorging. Gebruik juist altijd dozen die duurzaam en in goede staat zijn.

Plaats vloeistoffen rechtop
Je moet uiterst voorzichtig zijn bij het verzenden van vloeistoffen. Zorg er niet alleen voor dat het goed is afgesloten om lekkage te voorkomen, je moet de flessen ook rechtop verpakken. Dit is ook de reden waarom je het rechtopstaande etiket voor vloeistoffen moet toevoegen, zodat de bezorgers tijdens de levering er extra op letten dat ze de doos niet omdraaien. Spaar geen noppenfolie met vloeibare items, want je kunt minimaal drie lagen gebruiken om elk item te wikkelen. Het is ook het beste om de onderkant van de kartonnen doos vast te zetten met extra tape als secundaire voorzorgsmaatregel.


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.1 °C
  • 0.0 mm
  • 15.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top