Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Succesvolle sponsoravond BAS Voetbal

Woensdag 25 mei 2022
Succesvolle sponsoravond BAS Voetbal
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen vrijdagavond organiseerde BAS Voetbal haar jaarlijkse sponsoravond. Te gast was deze keer oud-schaatsster Marianne Timmer. Na 2 jaar geen sponsoravond kon de club spreken van een succesvolle avond. Aannemersbedrijf van den Heijkant werd uitgeroepen tot sponsor van het Jaar.

Het Bastion was goed gevuld met sponsoren, leden 50 €uro Club, eerste selectie en leden van verdienste en ereleden. Bekend werd gemaakt dat zowel hoofdsponsor AH Jan Schuurhuis als sub-sponsor Flevosap de contracten opnieuw verlengen. Tevens werd verteld dat er een nieuwe hoofdsponsor jeugd is gevonden: dTLS Online Marketing.

Sponsor van het Jaar
Tijdens het eerste deel van de avond werd de 'Sponsor van het Jaar' bekend gemaakt. De eer viel te beurt aan Aannemersbedrijf van den Heijkant. Voor de verbouwing van de entree / hal hebben zij materialen gesponsord. Zij ontvingen naast een groot applaus ook een cadeaumand van Flevosap.

Besteding gelden 50 €uro Club
Voorzitter van de sponsorcommissie, Gerard Zonneveld, maakte bekend dat na stemming de beschikbare gelden van de 50 €uro Club dit jaar ten goede komen aan het vervangen van het plafond in de kantine.

Marianne Timmer
De loopbaan van Marianne Timmer verliep niet altijd soepel. Ze vertelde aan de aanwezigen niet alleen de sportieve hoogtepunten, maar vooral ook de leermomenten en de ontwikkeling die ze als sporter en als mens door heeft gemaakt. Tips over leefstijl, voorbereiding op sport(wedstrijden), omgaan met teleurstelling en weerstand waren verweven in haar verhaal en naar aanleiding van de vragen uit de zaal.

Dank
BAS Voetbal dankt iedereen die voor en achter de schermen heeft meegewerkt om deze avond tot een succes te maken. "Bijzondere dank aan Tietema's Bakkerij voor de sponsoring van het lekkers bij de koffie, Gonnie en Sietse voor het verzorgen van de hapjes en de drankjes, fotograaf Guido, de geluidsmannen Ane en Wilco, de EHBO Leny, Leden van de sponsorcommissie voor het organiseren van deze avond, Flevosap voor het sponsoren van de attenties en onze lady-speaker Tineke die de regie van deze avond weer prima voor elkaar had." aldus de Sponsorcommissie van de club.

Volgend jaar
BAS Voetbal hoopt volgend jaar wederom een sponsoravond te organiseren. Wilt u erbij zijn? Word dan lid van de 50 €uro Club of word sponsor van de vereniging.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 20.2 °C
  • 0.0 mm
  • 24.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top