Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

BAS Voetbal verlengt contract met hoofd- en subsponsor

Woensdag 1 juni 2022
BAS Voetbal verlengt contract met hoofd- en subsponsor
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Deze week heeft BAS Voetbal de contracten met hoofdsponsor Albert Heijn Jan Schuurhuis en subsponsor Flevosap tot 30 juni 2025 verlengd. Met het tekenen van deze overeenkomsten is de eerste selectie van de club de komende drie seizoenen verzekerd van (financiële) ondersteuning.

De gesponsorde bedragen zullen onder andere gebruikt worden voor het aanschaffen van wedstrijd- en trainingskleding en een representatief reistenue. Daarnaast komt er geld beschikbaar voor extra trainingsmateriaal (ballen, hesjes, e.d.) en het jaarlijkse trainingskamp.

Bremerbaai
Deze week werden hoofdsponsor Jan Schuurhuis van Albert Heijn en subsponsor Wyno Vermeulen van Flevosap, samen met hun partners, uitgenodigd bij Strandpaviljoen Bremerbaai. Daar kregen zij door Bremerbaai-eigenaar Dick Boshuizen een lunch voorgeschoteld. Daarna werden, onder toeziend oog van enkele bestuursleden en leden van de sponsorcommissie, de contracten van de benodigde krabbels voorzien.


Albert Heijn Jan Schuurhuis
Al vele tientallen jaren is Schuurhuis de belangrijkste sponsor van BAS Voetbal. Ooit begon de familie Schuurhuis als Centra de club te sponsoren, daarna prijkte er C1000 op de shirts en sinds 2013 is het logo van Albert Heijn te zien. In sportief goede en slechte jaren, zowel bij promoties en degradaties, altijd was de vereniging verzekerd van zijn steun. Albert Heijn Jan Schuurhuis en BAS Voetbal: Ze horen bij elkaar.

Flevosap
Vanaf 2017 staat het logo van Flevosap naast dat van Albert Heijn op de tenues van de eerste selectie van de club. De handige flesjes appelsap zijn sinds die tijd een veelgevraagd artikel in de kantine. Nog tijdens de sponsoravond vorige week sponsorde deze producent van vruchtensappen een rijk gevulde Flevosapmand om als attentie aan de gastspreker van die avond, Marianne Timmer, cadeau te doen. De reactie van de Olympisch kampioen Timmer was spontaan: "Flevosap! Dat drink ik altijd!".

Dank
Evenals vele andere (voetbal)verenigingen kan ook BAS Voetbal niet zonder sponsoring. Het is één van de kurken waar de club op drijft. Bestuur en sponsorcommissie danken Albert Heijn Jan Schuurhuis en Flevosap hartelijk voor hun steun en hopen op een fijne samenwerking. Tevens dankt de club Strandpaviljoen Bremerbaai voor het sponsoren van de lunch.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Albert Heijn
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek BAS Voetbal
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.1 °C
  • 0.0 mm
  • 9.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top