Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb

Jeugddisco tijdens feestweek

Maandag 20 juni 2022
Jeugddisco tijdens feestweek

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de feestweek die van 13 t/m 17 juli duurt wordt er op donderdagavond een disco georganiseerd voor de jeugd van de bassischolen. De disco wordt gehouden in de tent op het Maaiveld en duurt van 19.00 t/m 20.30 uur. De toegang is gratis.

Het geplande onderdeel van de donderdagavond, ik hou van Biddinghuizen, gaat niet door.

Voor een aantal evenementen in de feestweek moet u zich opgeven via de mail, denk hierbij aan de hobbybeurs op woensdag 13 juli van 12.00-21.00 uur de kosten hiervan bedragen € 10.00 per tafel, Heel Biddinghuizen bakt op donderdag 14 juli, de gratis dorpslunch op vrijdag 15 juli, de kofferbakmarkt en het kampioenschap eierengooien (als koppel van 2 personen) op zaterdag 16 juli.

Mocht u zich nog willen aanmelden doe het dan snel want Vol=Vol, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor sommige evenementen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar opdreef-festival@ijsvogel.net.

Voor de dorpsmaaltijd hoeft u zich niet aan te melden, u kunt hiervoor kaarten kopen bij Boekenhuis v d Walle. Kaarten kopen kan ook d.m.v. de QR code. Op dezelfde manier kunt u kaarten voor de feestavond kopen.


Mocht u nog willen helpen tijdens de feestweek dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger via opdreef-festival@ijsvogel.net.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Feestweek
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top