Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Opening melktap De Kandelaar met bijzonder kunstwerk

Donderdag 23 juni 2022
Opening melktap De Kandelaar met bijzonder kunstwerk
Foto: De Kandelaar

BIDDINGHUIZEN - Op 1 juli a.s. zal melktap De Kandelaar officieel worden geopend. De Kandelaar is een melkvee- en akkerbouwbedrijf met Bed & Breakfast midden in het landelijk gebied van Flevoland. De melktap is geplaatst op een terras met daarbij het verhaal van Flevoland. Tijdens het openingsweekend op 1 en 2 juli zal er een kleine markt plaats vinden van 10 tot 17 uur.

Melktap
Het idee van de melktap ontstond enkele jaren geleden bij Mariska van Diepenbeek samen met haar man Marc en haar broer Joris van Kempen. Ze wilden graag de meerwaarde van volle koeienmelk meegeven aan burgers en buitenlui. Echter een tap alleen gaf weinig voldoening en zo ontstond het idee Chill with milk.


Beleef Flevoland
Het huisje van de melktap met boerderijautomaat is te vinden op het terras. Hier kan heerlijk worden genoten van het prachtige polderlandschap en ervaar je door het indrukwekkende kunstwerk dat je op de bodem van de zee bent. Het is niet alleen genieten maar ook het verhaal van Flevoland wordt verteld.

Marc's terras
In het voorjaar van 2021 werden de eerste voorbereidingen getroffen voor het melkhuisje. Helaas werden zij in augustus opgeschrikt door het onverwachte overlijden van Marc door een noodlottig ongeval. Daardoor liet de in gebruik name van de melktap langer op zich wachten. Echter de bewoners van De Kandelaar pakten de draad weer op, om in de geest van Marc het plan voort te zetten. Het melkhuisje was immers al geplaatst door Marc en ook het terras was klaar. Daarom heeft het terras nu extra aandacht in de vorm van Marc's terras, omdat de aanwezige relax stoel nog door hem is gemaakt.


Mini markt
Ter omlijsting van de opening vindt tijdens het openingsweekend een mini markt plaats, waar diverse leuke, verrassende dingen en lekkers te verkrijgen zijn. Zo zal Carolz aanwezig zijn met mooie boxershorts, zijn De IJsbrouwers er met ijs en Brouwerij Artemis met bier uit Flevoland. Daarnaast mag natuurlijk de kaas van De Kandelaar niet ontbreken, die in diverse smaken verkrijgbaar is. De markt vindt plaats op vrijdag 1 Juli en zaterdag 2 juli tussen 10 en 17 uur op De Kandelaar – Hoekwantweg 7 – Biddinghuizen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top