Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers

PB online spreekuur 7 juli 2022 voor initiatiefnemers in Flevoland

Woensdag 29 juni 2022

BIDDINGHUIZEN - Een mooi plan voor een sociaal initiatief in Flevoland, maar geen geld? Donderdag 7 juli a.s. zitten regio-adviseurs van VSBfonds klaar om met initiatiefnemers in gesprek te gaan via een online spreekuur. Het fonds zoekt sociale initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen.

Sociale projecten gezocht
Het online spreekuur is met name voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. En aan projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. Voorbeelden zijn ontmoetingsplekken in de wijk of buurt zoals een buurthuis, speeltuin of tuin.

Interesse in een gesprek?
Omschrijf je idee of plan het in 10 regels en mail het naar VSBfonds, dan ontvang je een uitnodiging voor een online gesprek tussen 10.00 - 17.00 uur op 7 juli a.s. Zie de contactgegevens: https://www.vsbfonds.nl/over-vsbfonds/contact/overijssel-utrecht-en-flevoland.

Over VSBfonds
VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 20.2 °C
  • 0.0 mm
  • 24.0 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top