Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Super Day BAS Voetbal

Zaterdag 2 juli 2022
Super Day BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - De evenementencommissie van BAS Voetbal heeft voor zaterdag 9 juli een Super Day georganiseerd ter afsluiting van het seizoen 2021-2022. Een goed gevulde dag, vol met activiteiten. Iedereen vanuit de vereniging is van harte welkom. Leden, vrijwilligers, ouders, leiders, trainers en andere betrokkenen.

Zwerfvuilactie | 10.30 ? 12.30 uur
De dag start met een zwerfvuilactie om een aantal wijken en plekken in Biddinghuizen afvalvrij te maken. Van de aangegeven teams JO13 / JO15 / JO17 1 en 2/ MO17 / JO19 / 1ste / 2de / 3de en het bestuur BAS, verwacht de evenementencommissie minimaal 5 teamleden om Biddinghuizen weer een beetje schoner te laten maken. Andere vrijwilligers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Vanuit de gemeente ontvangen we hiervoor een mooi subsidie bedrag. Prikstokken en vuilniszakken zijn geregeld. Na afloop is er in de kantine voor iedereen een hapje en een drankje te nuttigen.

Voetbal Clinic | 13.00 uur
De leiders/spelers vanuit de vereniging hebben een mooie Clinic uitgezet, Pupillen en jeugd kunnen zich vanaf 13.00 uur aanmelden op het voetbalveld.

Toernooi en activiteiten | 14.30 uur
Voor de oudere jeugd en senioren teams zullen er vanaf 14.30 een toernooi en activiteiten van start gaan, hiervoor kun je je aanmelden in de kantine. Iedereen is welkom om hieraan deel te nemen.

Feest met Radio 538 | 17.30 uur
Rond het aangegeven tijdstip zal het voorprogramma starten met Radio 538 en dit beloofd een mooi spektakel te gaan worden. Vanaf dit tijdstip is er ook een snackwagen aanwezig waar een warme snack gehaald kan worden.

Clubfeest Splitt | 18.30 uur ? 23.30 uur
De aangemelde DJ van 538 zal voor een spetterende feestavond zorgen. Aanmelden is verplicht, dit kan tot en met woensdag 6 juli en dit kan via https://aanmelden.basvoetbal.nl

Bron: BASVoetbal.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top