Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Door vervoersverbod geen eieren gooien maar waterballon gooien

Maandag 4 juli 2022
Door vervoersverbod geen eieren gooien maar waterballon gooien

BIDDINGHUIZEN - Vanwege het vervoersverbod door de vogelgriep in de regio heeft de organisatie van het OpDreef festival besloten dat het programma eieren gooien wordt vervangen voor het kampioenschap waterballon gooien.

"Wij kunnen geen eieren ophalen en wij hebben gemeend het onderdeel, ook uit respect voor het bedrijf waar het gevonden is, het Biddinghuizen kampioenschap eieren gooien te vervangen door het Biddinghuizen kampioenschap waterballon gooien. " aldus Stichting de IJsvogel.

Voor het waterballon gooien kunt u zich aanmelden als koppel van 2 personen via: opdreef-festival@ijsvogel.net.

U kunt zich nog aanmelden tot woensdag 13 juli voor de hobbybeurs, de kofferbakmarkt, de braderie, de lunch en heel Biddinghuizen bakt, dus als u aan 1 van deze onderdelen wilt deelnemen wacht dan niet te lang en geef u op via: opdreef-festival@ijsvogel.net.


Voor de feestavond en de dorpsmaaltijd op zaterdag 16 juli zijn nog tickets te koop via ticketkantoor.nl en bij boekenhuis v d Walle.

De tickets kosten voor de maaltijd €7,50, voor de feestavond in de voorverkoop €10,00. Wilt u zowel de maaltijd als de feestavond bezoeken dan zijn hier combitickets voor te koop voor €15,=.

Aan de deur op de feestavond zelf betaalt u €12,50.

Mocht u nog willen helpen tijdens de feestweek, denk aan op- en afbouw of helpen met een onderdeel dan kunt u u opgeven via: opdreef-festival@ijsvogel.net.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Feestweek
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top