Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Stichting de IJsvogel noemt Opdreef feestweek groot succes

Zaterdag 23 juli 2022
Stichting de IJsvogel noemt Opdreef feestweek groot succes
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Stichting de IJsvogel kijkt met een goed gevoel terug op de Opdreef feestweek. Dit meldt de stichting in een persbericht.

De opbouw van het terrein verliep voortreffelijk dus dit beloofde voor de stichting bij de start el veel goeds. Op de woensdag begon de feestweek met de hobbybeurs en de kindermiddag, ondanks dat het aantal aanmeldingen voor de hobbybeurs niet al te groot was, was het een groot succes in combinatie met de kindermiddag, er kwamen heel veel kinderen en volwassen deze dag bezoeken.

Op donderdag was er de spelletjesmiddag en heel Biddinghuizen bakt overdag. Hier hebben heel veel mensen genoten van al het lekkers wat er was gebakken. De avond was voor de jeugd tot groep 8 van de bassischool er was een echte disco met een DJ. De DJ draaide wat de kinderen wilden horen.


Op vrijdag was er de lunch deze werd aangeboden door een aantal plaatselijke ondernemers. Er was een hoop gezelligheid en er werden leuke gesprekken gevoerd. De vrijdagavond was een besloten avond welke werd georganiseerd door Dorpsbelangen Biddinghuizen, ACV de Flintstones en Stichting de IJsvogel deze avond werd speciaal gehouden om te laten zien hoe blij de organisaties zijn met hun vrijwilligers welke altijd klaar staan. "Zonder vrijwilligers is er namelijk niets te organiseren" aldus de stichting.


Op zaterdag was er overdag een braderie, de kofferbakmarkt en de demonstraties van de brandweer. Hier was het overal de hele dag gezellig druk. De avond begon met de dorpsmaaltijd met een BBQ en een optreden van Ronnie Tober. Tober kreeg de hele tent mee en zorgde hiermee voor een groot feest. De avond werd voorgezet met een Hollandse avond met diverse zangers en zangeressen.

De zondag werd zoals gebruikelijk afgesloten door de WIBB met hun interreligieuze bijeenkomst ook hier was het gezellig vol.

"Het was een geslaagde week, welke wij natuurlijk nooit hadden kunnen organiseren zonder de hulp van de vele vrijwilligers en de vele sponsoren die wij op deze manier nogmaals willen bedanken." besluit Stichting de IJsvogel.

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Feestweek
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.2 °C
  • 0.0 mm
  • 24.0 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top