Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Al bijna 70.000 opgehaald voor kano-slachtoffers

Donderdag 28 juli 2022
Al bijna 70.000 opgehaald voor kano-slachtoffers
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Eerder deze week berichtten wij al over de inzamelingsactie voor de nabestaande van het kano-ongeluk van vorige week. De beste vriendin van de enige overlevende van het drama, startte een campagne en ook de sportvereniging van de vader startte een inzameling.

De actie van het vriendinnetje met de titel "Hilfe für Cleo", duidend op de naam van het 7-jarige meisje dat het ongeluk overleefde, heeft ondertussen €66.500,- opgebracht. Het geld wordt onder andere gebruikt om een verbouwing te bekostigen, zodat het meisje bij een oom kan wonen. Omdat giften nog steeds toestromen, wordt het doel van de actie steeds verhoogd. Later wordt bekendgemaakt wat er met het extra opgehaalde geld wordt gedaan. Kijk hier voor meer informatie en donatie.

De vader van het gezin was onder andere verenigingslid- en trainer bij een plaatselijke vechtsportvereniging. Daar is een inzameling gestart via hetzelfde platform om een liefdadigheidsles/vechtcursus te kunnen financieren. De speciale dag wordt gehouden op 7 augustus aanstaande. De actie is een initiatief van Martin Kosa en de opbrengst, die nu op ongeveer 2.000 staat, komt eveneens ten goede aan Cleo. Kijk hier voor meer informatie en donatie.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Veluwemeer
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top