Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Dit is een artikel van sortlist.be

Dit heb je nodig voor het maken van een goede website

Donderdag 11 augustus 2022
Dit heb je nodig voor het maken van een goede website
Foto: Pexels.com / rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van sortlist.be

Ga je eindelijk aan de slag met je eigen bedrijf? Of wil je graag een nieuwe hobby oppakken? Een website opzetten vergt flink wat tijd en moeite, dus we geven je graag toelichting en tips over het maken van een goede website. Mocht je en website beginnen voor het delen van je foto's? Kies dan voor een design waarbij deze foto's mooi naar voren komen. Zo zijn er veel redenen waarom bepaalde keuzes moeten worden gemaakt. Deze tips helpen je zeker bij het ontwikkelen van de website, waardoor je eindelijk van start kunt gaan met je nieuwe plannen.

Begin bij de doelstellingen
We begrijpen het helemaal dat je graag zo snel mogelijk aan de slag wil met je website, maar het is zeker aan te raden om eerst een paar doelstellingen op te stellen. Op die manier ga je gestructureerd te werk en zijn doelen makkelijker te realiseren. Daarnaast is een goede webhosting ook niet onbelangrijk.

Afhankelijk van je doel van de website zijn er verschillende doelstellingen waar je je aan kunt houden:
- Meer klanten verzamelen voor je merk;
- Meer bezoekers realiseren;
- Uiteraard kan meer naamsbekendheid niet achterblijven;
- Je wil de huidige klanten beter informeren over je diensten en/of producten.

Eisen voor een goede website
Uiteraard zijn er minimale eisen verbonden aan een goedwerkende website. Zo moet een website, voor het behouden van bezoekers, snel kunnen laden. Mocht het lang duren om een pagina te bezoeken, dan haken mensen sneller af. Ook is het aan te raden dat je website bruikbaar is via je mobiele telefoon. Het is voor de bezoeker prettig als diegene op één oogopslag ziet waarvoor de website dient. Als het moeilijk is om de nodige informatie te verkrijgen dan kan een bezoeker wederom afhaken.

Een goede structuur is erg belangrijk
Een goed opgebouwde website zorgt voor een langer bezoek op de webpagina. Structuur en overzicht is belangrijk om te behouden, ook na eventuele aanpassingen. De structuur geeft rust en zorgt voor een betere vindbaarheid naar bepaalde informatie.

Structuur kun je creëren door overzichtelijke navigatie en duidelijke naamgeving van je pagina's en menu's. Daarnaast is het verstandig om je pagina niet vol te zetten met verschillende designs en afbeeldingen. Dit kan erg slordig overkomen waardoor je het overzicht verliest. Ben je op zoek naar de beste webdesign bureaus? Zij helpen je met de ontwikkeling van je website. Dus wacht niet te lang en ga snel aan de slag met je nieuwe website!


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.6 °C
  • 0.0 mm
  • 14.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top