Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Gemeente roept inwoners op gebied rond Lowlands te vermijden

Woensdag 17 augustus 2022
Gemeente roept inwoners op gebied rond Lowlands te vermijden
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De 28ste editie van 'A Campingflight to Lowlands Paradise' vindt plaats van donderdag 18 t/m maandag 22 augustus op het evenemententerrein van Walibi Holland. De camping zal op donderdag 18 augustus om 9.00 uur geopend worden. De Gemeente Dronten roept inwoners op het gebied rond het evenemententerrein te vermijden.

Vanwege de eerste festivaldag, is het omliggende wegennet rond- en voor 9.00 uur veel drukker is dan normaal. Dit gebied behelst met name de Harderbosweg, Spijkweg, Bremerbergweg en Oldebroekerweg.

Ook op vrijdag 19 augustus en maandag 22 augustus kan het zijn dat u rond dit gebied te maken krijgt met verkeersmaatregelen.

Geluid
De gemeente Dronten heeft voor het evenement Lowlands in de omgevingsvergunning van Walibi Holland, geluidnormen vastgelegd. Deze geluidnormen zijn algemeen landelijk aanvaarde normen en wijken niet af van vergelijkbare evenementen die op dit terrein plaatsvinden. Tijdens Lowlands wordt er zowel door de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) als de evenementorganisatie Walibi op diverse punten geluidmetingen verricht. Er wordt daarbij getoetst of er aan de in de vergunning gestelde geluidnormen wordt voldaan. Is er sprake van een overschrijding van de geluidsnorm dan wordt de organisatie van het evenement daarvan direct van op de hoogte gesteld. Deze moet zorgdragen dat het geproduceerde geluid (weer) binnen de gestelde geluidnormen valt en blijft. Mocht u een klacht willen melden voor geluidsoverlast, dan kan dit via de website van OFGV.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2022
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top