Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Lowlands is begonnen!

Donderdag 18 augustus 2022
Lowlands is begonnen!
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De bevrijding is voltooid. Duizenden vrolijke gezichten bevolken het Biddinghuizer buitengebied sinds vanochtend vroeg, er staan files op de wegen, kortom... Lowlands is van start.

Twee jaar zonder festival door corona, dan is de verwachting dat mensen extra uitgelaten naar Biddinghuizen zullen komen. Maar eerlijk is eerlijk, het was in het verleden altijd al uitgelaten. Dat maakt het een vertrouwd gevoel dus eigenlijk. Alsof het nooit weg is geweest en dat is goed.

De vroege vogels klommen al voor 7 uur in Biddinghuizen in de auto om extra op tijd afgezet te worden bij de kiss&ride. En dat lukte. Bijna vooraan de rij om direct om 9 uur naar binnen te kunnen. Ook wie de fiets pakte, rond een uur of half 9, was vlot op locatie. De automobilisten hadden het iets zwaarder. De Bremerbergweg kreeg weinig prioriteit op de rotonde met de Harderdijk, waardoor het een uur kostte om de Spijkweg te bereiken. Daarna was het makkelijk doorrijden.


Camping
De campings zijn iets anders van opzet. Een groter deel is ingeruimd voor huurtenten, waardoor camping 4 een stuk minder populair js, maar vooralsnog lijkt er ruimte genoeg voor alle vrolijk uitgedoste festivalbezoekers.

Het festivalterrein is ondertussen open. Vanaf 17.00 uur kunnen koptelefoons worden opgehaald voor de silent-disco van vanavond. Tot die tijd is het bijpraten, kennismaken met de buren en genieten van een klein drankje.


Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2022
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.0 °C
  • 0.0 mm
  • 14.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top