Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa

Sam Fender imponeert. Opposites breken tent af

Zaterdag 20 augustus 2022
Sam Fender imponeert. Opposites breken tent af
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De eerste muziekdag van Lowlands 2022 is er voor velen één om niet snel te vergeten. Hoogtepunten van de dag waren onder andere Prins S. en de Geit, Sam Fender en The Opposites.

Prins S. stond in de X-Ray, een relatief kleine tent, en deze was letterlijk te klein. "Zelden zo'n feest meegemaakt ", vertelde een enthousiaste bezoeker ons.

De dag werd goed gevoed met onder andere Klangstof, Frenna, Eefje de Visser, Go_A en Florence Arman. Dubioza Kolektiv maakte er niet alleen een energiek optreden van, ze combineerden het ook nog met een sollicitatie naar een deelname aan het songfestival namens Bosnië & Herzegovina. De zanger had nota bene een stukje Nederlands hiervoor opgeschreven en las dit onder groot gejuich voor: stort 10 eurocent zodat wij naar de Eurovision kunnen.

De hoogtepunten van de dag zaten aan het eind van de programmering. Sam Fender, vier jaar geleden al van de partij in de toen nog kleine Lima-tent, stond nu op het 1 na grootste podium, de Bravo. Dat jasje zat als gegoten. Van begin tot eind boeide hij het publiek en de tig-koppige band voegde daar nog een mooie laag aan toe.

Aansluitend was het haasten naar het hoofdpodium. The Opposites blijken nog altijd een enorm grote aanhang te hebben. Woordelijk werden nummers meegezongen, maar vooral ook werd de boel op stelten gezet, onder andere met de "grootste knuffel van Europa" maar zeker ook door de zaal in tweeën te splitsen en de groepen tegen elkaar op te laten klappen. Het enige kleine minpuntje misschien: ze gebruiken een aantal nummers van anderen. Makkelijk scoren, maar het werkt wel.

Morgen alweer dag 2 van het festival, na eerst het nachtleven van de vrijdag te verkennen.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 0.9 °C
  • 0.0 mm
  • 11.6 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top