Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

dTLS. Online Marketing wordt hoofdsponsor Jeugd BAS Voetbal

Dinsdag 30 augustus 2022
dTLS. Online Marketing wordt hoofdsponsor Jeugd BAS Voetbal
Herman Stegeman (voorzitter BAS Voetbal), Rianne Jacobs-Schouten (eigenaar dTLS. Online Marketing) en Bram Touw (sponsorcommissie BAS Voetbal) tekenen de sponsorovereenkomst.
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - dTLS. Online Marketing B.V. uit Dronten heeft met BAS Voetbal uit Biddinghuizen een overeenkomst afgesloten voor het hoofdsponsorschap van de Jeugd van de vereniging. dTLS. zal voor minimaal 3 jaar als hoofdsponsor Jeugd aan BAS Voetbal verbonden zijn.

Afgelopen zaterdag werden door Rianne Jacobs-Schouten, eigenaar van dTLS. Online Marketing, en door Bram Touw van de sponsorcommissie van BAS Voetbal handtekeningen onder de sponsorovereenkomst gezet.

Over dTLS. Online Marketing
dTLS. is als online marketingbureau gespecialiseerd in online adverteren op Google en op sociale media. Het bedrijf helpt bedrijven uit het hele land om meer resultaat en rendement uit hun online campagnes te halen. dTLS. richt online advertentieaccounts in en neemt het beheren en optimaliseren van campagnes volledig uit handen van hun klanten. Daarnaast voeren ze audits uit, waarbij ze in kaart brengen hoe een advertentie-account is ingericht en of er nog kansen gemist worden en verbetering mogelijk is.

Tot slot organiseert dTLS. ook trainingen op het vlak van online marketing, waarbij ze hun kennis doorgeven, zodat ondernemers of online marketeers zelf in staat zijn om meer uit online campagnes te halen. Meer info vindt u op: https://dtls-online.nl.

Eigenaar van dTLS., Rianne Jacobs-Schouten, is erg enthousiast over het jeugdsponsorschap. "Mijn beide kinderen zitten sinds het afgelopen jaar bij BAS op voetbal. Ze spelen dit jaar in 14-2. Ze genieten van het voetballen. Dat we op deze manier het voetballen voor de jeugd in Biddinghuizen kunnen ondersteunen maakt me trots!"

Bron: BASVoetbal.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek BAS Voetbal
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.1 °C
  • 0.0 mm
  • 9.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top