Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Wegwerkzaamheden kruispunt Ganzenweg-Knardijk

Woensdag 7 september 2022
Wegwerkzaamheden kruispunt Ganzenweg-Knardijk
Afbeelding ter illustratie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Van maandag 12 september 06.00 uur tot en met vrijdag 23 september 19.00 uur zijn er werkzaamheden aan het kruispunt Ganzenweg-Knardijk (N302). Verkeer moet rekening houden met verkeershinder tijdens het werk dat in twee fasen wordt uitgevoerd.

Fase één is de Zeewolder zijde Knardijk (N707) en fase twee de Biddinghuizer zijde Harderdijk (N306).

Fase één
De werkzaamheden aan zowel de toerit en de afrit van de N707 Knardijk (zijde Zeewolde) worden uitgevoerd vanaf maandagmorgen 12 september om 6.00 uur tot en met vrijdag 16 september om 6.00 uur. Het verkeer van en naar Zeewolde moet gebruikmaken van de gebruikelijke omleidingsroute via de N302 en de N305 (Gooiseweg). Ook het doorgaand verkeer tussen Biddinghuizen en Zeewolde moet deze omleidingsroute volgen. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Landbouwverkeer kan in deze situatie geen gebruikmaken van de gebruikelijke route via het Ganzenpad en moet de omleidingsroute via de N302 volgen. Het Ganzenpad is alleen voor bestemmingsverkeer in te rijden via de Sternweg.


Omleidingsroute N306 Harderdijk
De werkzaamheden aan zowel de toerit en de afrit van de N306 Harderdijk (zijde Biddinghuizen) vinden plaats van maandag 19 september 06.00 uur tot en met vrijdag 23 september 19.00 uur. De op- en afritten zijn dan afgesloten, ook is in deze periode de route over het viaduct niet beschikbaar. Al het verkeer wordt omgeleid.

De woningen, restaurant en de andere bedrijven in de Harderhaven en villapark zijn in deze periode bereikbaar via de omleidingsroute die loopt via de Karekietweg. De omleiding wordt aangegeven met borden. Landbouwverkeer moet ook rekening houden met een omleidingsroute: via de Sternweg en de Ganzenweg (N302).


Redactie BHZNet.nl / Bron: Provincie Flevoland


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.9 °C
  • 0.0 mm
  • 16.6 °C
Weerstatistieken ->
Programma Feestweek
Programma Feestweek Programma OpDreef Feestweek
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top