Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Speeltuinroute door Biddinghuizen

Donderdag 22 september 2022
Speeltuinroute door Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Een aantal moeders willen graag in contact komen met mede opvoeders en Biddinghuizen leren kennen aangezien zij hier nog niet lang woonachtig zijn.

Donderdag 6 oktober organiseren zij samen met Claudia Jansen, coördinator Opgroeicafe' een speeltuinroute door Biddinghuizen. Met de wandelwagen erop uit en na afloop gezellig kopje koffie/thee drinken.

Lijkt het jou ook leuk om mede opvoeders te ontmoeten of ben jij de aangewezen persoon om nieuwe bewoners wegwijs te maken in Biddinghuizen doe dan 6 oktober mee met de speeltuintocht. De start is om 10.00 uur aan de voorzijde van het educatief centrum, waarin de bibliotheek gevestigd is, tot ongeveer 11.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Bij slecht weer vindt er binnen het educatief centrum een ontmoetingsmoment plaats.

Mocht er een groepje zijn van 4 of meer ouder(s)/opvoeder(s) zijn is het streven om het Opgroeicafe' Biddinghuizen te herstarten. Het Opgroeicafé is een plek waar ouders/opvoeders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien.

Gezellige ontmoetingen in een ongedwongen sfeer, waar jonge ouders elkaars verhalen kunnen delen en aanhoren. Dat is de insteek van het Opgroeicafé. De organisatie van het Opgroeicafé bestaat uit FlevoMeer Bibliotheek en De Meerpaal Welzijn. De organisatie werkt regelmatig samen met partners als Icare jeugdgezondheidszorg, Home Start en Kinderopvang Dronten.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.8 °C
  • 1.0 mm
  • 5.7 °C
Weerstatistieken ->
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top