Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa

BAS Voetbal stapt over naar digitaal programmaboekje

Donderdag 6 oktober 2022
BAS Voetbal stapt over naar digitaal programmaboekje
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Voetbalvereniging BAS uit Biddinghuizen brengt al vele jaren een papieren programmaboekje uit bij elke competitie-thuiswedstrijd van het eerste elftal. In dit programmaboekje staat een kort voorwoord vanuit het bestuur, een voorbeschouwing op de wedstrijd, namen van de spelers, extra informatie over de balsponsor en de pupillen van de week. Dit allemaal omringd door de sponsors die het programmaboekje mogelijk maken. Het programmaboekje is beschikbaar bij de entree van het hoofdveld.

De afgelopen seizoenen is gebleken dat het programmaboekje steeds minder wordt meegenomen door toeschouwers. Het verzamelen van de nodige informatie, het creëren en drukken van het boekje kost van diverse personen tijd en uiteindelijk dus ook geld. In overleg met de sponsorcommissie is besloten om het papieren programmaboekje af te schaffen en over te stappen naar een digitale versie, welke gelijk ook duurzamer is.

Op zaterdag 8 oktober zal de eerste digitale versie van het programmaboekje worden geïntroduceerd. Door het scannen van een QR-code, welke zichtbaar is op diverse plekken op het sportpark, met de camera van de mobiele telefoon komt de bezoeker op een websitepagina van BAS Voetbal waarop dezelfde informatie te vinden als in het papieren programmaboekje. Deze pagina zal voor elke thuiswedstrijd worden bijgewerkt met nieuwe informatie.

Tot aan de winterstop zal bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal ook nog een papieren programmaboekje zijn. Aanstaande zaterdag speelt het eerste elftal van BAS Voetbal om 14.30 uur tegen de Apeldoornse Boys.

Sponsorcommissie en Bestuur BAS Voetbal

Bron: BASVoetbal.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.6 °C
  • 0.0 mm
  • 5.7 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet WK2022 Voetbalpoule
BHZNet WK2022 Voetbalpoule BHZNet WK2022 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top