Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Nieuwe voorzitter voor koor Zon en Zegen

Maandag 10 oktober 2022
Nieuwe voorzitter voor koor Zon en Zegen
Foto: Zon en Zegen

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen week was voor Christelijk gemengd koor Zon en Zegen een bijzondere week. Naast dat er volop geoefend werd voor het komende concert op 12 november en de kerstzangavond, was er een ingelaste Algemene Ledenvergadering. Want na ruim twaalf en half jaar heeft Lenie Christiaanse de voorzittershamer overgedragen aan Tineke Stuifzand.

Dank aan Lenie Christiaanse
Grote dank was er voor Lenie, in de afgelopen jaren heeft ze met inzet en liefde voor het koor haar werk als voorzitter gedaan. Mooie concerten neergezet, veel activiteiten ontplooid. En ook veel lief en leed meegemaakt binnen het koor. Met name de coronajaren waren zware jaren voor Lenie als voorzitter. Het koor dankt Lenie voor al haar inzet en denkt in dankbaarheid terug aan alle mooie dingen die het koor onder haar voorzitterschap heeft gedaan.

Nieuwe voorzitter
Kandidaat voor het voorzitterschap was Tineke Stuifzand. Al meer dan 25 jaar lid van het koor en op de achtergrond op een aantal vlakken organisatorisch reeds betrokken. Unaniem stemden de leden in met deze voordracht, waarna onder applaus de voorzittershamer werd overgedragen.

RaboClubsupport en komend concerten
De Rabobank maakte afgelopen donderdag de verdeling in de RaboClubsupport-actie bekend. Voor Zon en Zegen was dit ruim 450 euro. Een mooi bedrag wat ten goede komt aan de organisatie van concerten. Staan deze al in de agenda bij u? 12 november in Wezep met mannenkoor Ailanthus, 18 december kerstzangavond in Biddinghuizen en 18 maart in de Grote Kerk van Elburg, wanneer het oratorium Schepping wordt uitgevoerd.

"Dank aan de Rabobank voor de organisatie van deze actie en dank aan iedereen die op het koor heeft gestemd." besluit het koor in haar persbericht.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zon en Zegen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.6 °C
  • 8.2 mm
  • 5.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top