Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa

10 november is het de Dag van de Mantelzorg

Donderdag 27 oktober 2022
10 november is het de Dag van de Mantelzorg
Foto: Rawpixel.com / rechtenvrije afbeelding

BIDDINGHUIZEN - De Meerpaal Welzijn organiseert op donderdag 10 november tussen 10.30 en 14.30 uur de Dag van de Mantelzorg 2022. Mantelzorgers worden van harte uitgenodigd deze dag bij te wonen. Eén de locaties die kan worden bezocht, is Hanneke's Pluktuin in Biddinghuizen.

"In Dronten vinden we het belangrijk dat we de mantelzorgers vooral een gezellige dag bieden waar je kunt ontspannen, anderen ontmoeten en gewoon even uit de zorgsituatie zijn", schrijft De Meerpaal in een persbericht.

Met de bus
De organisatie, bestaande uit InteraktContour, Mantelkring en De Meerpaal Welzijn heeft voor dit jaar gekozen om met de bussen van Márion Reizen langs diverse lokale bedrijven te gaan. "Hier is gezorgd voor leuke workshops. Aansluitend is er een lunch", schrijft De Meerpaal. Bij aanmelding kan worden aangegeven of je naar Hanneke's Pluktuin gaat of naar de boerderij van Jandlis Meat.

Pannenkoeken en kennismaken
De Meerpaal: "In het Grote Kabouterbos komen we dan allemaal samen voor een heerlijke pannenkoek waar de nieuwe wethouder Peter Duvekot graag kennis komt maken". De gehele dag zullen leerlingen van de opleiding Zorg en Welzijn van Het Perron op de diverse plekken helpen.

Aanmelden
De drie locaties zijn aangesloten bij de Pas van Dronten. Mantelzorgers hebben recht op een jaarlijkse waardering, het zogenaamde mantelzorgcompliment. Dit compliment, ter waarde van 80 euro, kan bij tientallen aanbieders worden besteed. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot 4 november. Zorg je intensief voor een naaste, een buur of vriend? Dan ben je als mantelzorger van harte welkom op deze dag. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar mantelzorgdronten@meerpaal.nl.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gezondheidszorg
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
Adverteerder in de rubriek Hannekes Pluktuin
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top