Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Gebiedsregie gestart voor Biddinghuizen

Maandag 7 november 2022
Gebiedsregie gestart voor Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De gemeente wil meer gaan werken vanuit vragen die in de dorpen leven. Daarom zijn twee gebiedsregisseurs aangesteld die werken voor de dorpen Swifterbant en Biddinghuizen. Het is een proef van een jaar. Als dit goed loopt dan start de gemeente hier ook mee in Dronten volgend jaar.

Gebiedsregisseurs
Sinds 1 september zijn twee gebiedsregisseurs gestart voor de dorpen Swifterbant en Biddinghuizen. Ze zorgen voor verbinding tussen de twee dorpen en het gemeentelijk apparaat. Het doel is om de leefbaarheid, zowel fysiek als sociaal, te bevorderen.

De gebiedsregisseurs zijn vraagbaak voor inwoners, dorpsbelangen en andere groepen in het dorp, ze halen op wat er speelt en vertalen dat in opgaven waar de gemeente samen met de dorpen aan kunnen werken. Ze organiseren de samenwerking en bewaken de voortgang.

Gebiedsregisseur Biddinghuizen: Martin Veldwijk
"Ik werk ruim 12 jaar voor de gemeente Dronten. Ik heb vooral gewerkt binnen het sociaal domein als beleidsmedewerker waar ik me bezig hield met jeugd-, sport en gezondheidsbeleid. De laatste twee jaar was ik ook het vaste aanspreekpunt voor het bestuur van Dorpsbelangen.

Vanaf 1 september van dit jaar ben ik gebiedsregisseur voor Biddinghuizen en probeer ik samen met collega's, wijkwethouder Lazise Hillebregt, partners en inwoners het leven in het mooie dorp Biddinghuizen nog mooier te maken dan het al is.

Ik ben iedere donderdagmiddag van 14.00 – 16.30 uur aanwezig in De Binding. Ik hoor graag van u wat er speelt in het dorp en waar we als gemeente iets kunnen betekenen voor Biddinghuizen. Verder ben ik bereikbaar via m.veldwijk@dronten.nl of via de telefoon op 06 – 86836675."

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top