Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

CDA stelt vragen over stijging aantal verkeersongevallen

Donderdag 10 november 2022
CDA stelt vragen over stijging aantal verkeersongevallen
Afbeelding ter illustratie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het aantal verkeersongelukken in de gemeente Dronten baart het CDA zorgen. De fractie heeft daarom schriftelijke vragen gesteld over de stijging van het aantal verkeersongevallen. Recent gebeurde er een aantal ernstige ongelukken in Dronten. Ook is het aantal ongelukken in Dronten vorig jaar met 33,3 procent gestegen ten opzichte van 2020.

In oktober vond er een dodelijk ongeval plaats op de Biddingringweg in Biddinghuizen. Een man van 53 en een vrouw van 58 kwamen hierbij om het leven. Deze week gebeurden er op dezelfde weg twee ongelukken binnen korte tijd en op 200 meter afstand van elkaar. Daarbij raakten acht auto's betrokken en zijn twee mensen met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Oorzaken
De partij wil nu weten wat de oorzaken zijn van de stijging van het aantal ongevallen. Daarnaast vraagt het CDA aan het college of er een overzicht gegeven kan worden van gevaarlijke verkeerssituaties in de gemeente en of er op korte termijn maatregelen genomen kunnen worden om deze situaties veiliger te maken. Ook wil de partij weten of er ook andere maatregelen kunnen worden getroffen om het aantal verkeersongelukken te verminderen.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top