Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Dit is een artikel van prestop.nl

Zorg ervoor dat je tijdens de conferentie iedereen een goeie ervaring beleeft

Dinsdag 15 november 2022
Zorg ervoor dat je tijdens de conferentie iedereen een goeie ervaring beleeft
Foto: Pexels.com / rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van prestop.nl

Wanneer je een conferentie geeft wil je natuurlijk een goeie indruk maken op je bezoekers. Dus heb jij nog een conferentie op de planning staan? Lees dan hier met welke dingen je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat je bezoekers een goede ervaring hebben.. Een goede indruk van jouw conferentie zorgt uiteindelijk ook voor een beter aanzien van jouw bedrijf.

Houd rekening met iedereen
Om er zeker van te zijn dat je niemand teleurstelt, is het belangrijk dat je niemand vergeet. Denk bijvoorbeeld bij het indelen van de zaal dat alle plaatsen goed zicht moeten hebben op het podium en de indeling netjes staan. Niemand wil natuurlijk op een slechte plek zitten waar je maar de helft van de conference meekrijgt.

Vergeet ook niemand wanneer je bijvoorbeeld een lunch aanbiedt. Je kunt vooraf vragen of er dieetwensen zijn waarmee je rekening kunt houden. Voor mensen die een allergie hebben is het altijd wat lastiger om ergens te eten. Zij zullen zich meer op hun gemak voelen als ze vooraf weten dat er speciaal eten geregeld is.

Vraag mensen om hun mening
Van feedback kun je leren. Vraag daarom naar de ervaring van de conferentie aan het publiek. Zo kun je bij een volgende editie rekening houden met de feedback die je hebt gekregen. Met een digitale informatiezuil kun je bijvoorbeeld anoniem terugkoppeling vragen over wat mensen van de conferentie vinden. De informatiezuil kun je ook gebruiken om bezoekers meer informatie over het event te geven of om je website er op te tonen.

Een pronkstuk
Bedenk nu zelf; wanneer zou je een goede ervaring hebben van een conferentie? Wat zijn nou de dingen die indruk maken? Stel je voor dat er een hightech touch table staat met daarop bijvoorbeeld een interactie quiz of game. Dat maakt indruk omdat je het niet vaak ziet op andere events. Maak een actie dat ze op de foto kunnen als ze de quiz winnen. Geef de mogelijkheid dat ze de foto kunnen delen op social media. Dit geeft extra engagement voor je conferentie.

Hoe belangrijk is een goede ervaring?
Mensen met een goede ervaring zijn natuurlijk eerder geneigd om terug te komen. Een goede ervaring geeft ook een boost aan het imago van jouw bedrijf. Het maakt niet uit of je nu hightech middelen inzet of juist veel aandacht hebt voor je bezoekers. Als je maar iets doet om je bezoekers een positieve ervaring te geven.


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 20.8 °C
  • 1.2 mm
  • 19.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top