AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Samenzorgdragen bestaat 1 jaar

Donderdag 1 december 2022
Samenzorgdragen bestaat 1 jaar
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Mantelzorgmakelaar Jolanda Noome uit Biddinghuizen is een jaar in de ruime omgeving van regio Dronten actief. "Een mooie reden om hier even bij stil te staan. Een jaar waarin mantelzorgers gehoord en ondersteund werden in hun mooie maar niet altijd eenvoudige taak", schrijft Noome in een persbericht.

"Dat mantelzorgen wordt vaak als vanzelfsprekend ingevuld maar de regeltaken die daarbij horen zijn dat niet altijd. Dan kan het fijn zijn als er even een mantelzorgmakelaar met u meeloopt en ondersteunt", legt Noome het idee achter het bedrijf uit.

Waar kan een mantelzorgmakelaar bij helpen?
Een mantelzorgmakelaar kan ondersteunen bij het doen van een aanvraag en invullen van zorg. Als u wilt weten hoe u zo lang mogelijk de zorg thuis kunt blijven organiseren, op zoek bent naar dagbesteding, begeleiding of meer wilt weten over woonmogelijkheden voor de toekomst, kunt u daarbij geholpen worden. Noome: "Misschien heeft u te maken met overgang van zorg uit Wmo naar WLZ en wilt u weten wat de gevolgen zijn voor de eigen bijdrage of staat u voor de keus AOW gehuwd of ongehuwd: de mantelzorgmakelaar kan met u meerekenen. Mogelijk wilt u er wel eens tussenuit maar weet u niet hoe dat te regelen".

Mantelzorg en zorgverzekering
Veelal wordt de mantelzorgmakelaar vergoed uit uw pakket aanvullende verzekering. "Het is mooi als ik door inzet van een paar uur het verschil kan maken van een onoverzichtelijke situatie naar rust, overzicht en meer balans in het leven van de mantelzorger," aldus Jolanda. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op https://www.samenzorgdragen.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top