Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Genomineerden Onderneming van het Jaar 2022 bekend

Vrijdag 2 december 2022
Genomineerden Onderneming van het Jaar 2022 bekend
De genomineerden met v.l.n.r.: Bed & Breakfast De Kandelaar, Metafoor Vastgoed en Software, Flipse Makelardij o.g. BV, HairWish en Mooiwater
Foto: Fotostudio Wierd

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de druk bezochte businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek bij De Rede van Dronten zijn op donderdag 1 december de genomineerden in de verkiezing Onderneming van het Jaar 2022 bekend gemaakt door de jury. Dit jaar zijn er genomineerden in twee categorieën: Detaillist van het Jaar en TOP Onderneming van het Jaar.

Genomineerd in de categorie TOP Onderneming van het Jaar 2022 zijn:
Flipse Makelaardij o.g. B.V. (Dronten)
Metafoor Vastgoed en Software (Dronten)
Mooiwater (Dronten).

Genomineerd in de categorie Detaillist van het Jaar 2022 zijn:
Bed & Breakfast De Kandelaar (Biddinghuizen)
HairWish (Dronten)
Klamer Fietsen (Biddinghuizen).

Juryafwegingen
Omdat in de categorie Talent van het Jaar te weinig voordrachten waren binnengekomen, vervalt deze verkiezing. De jury is tot de keuze van de genomineerden gekomen door onder meer de bedrijfsbezoeken en de aangeleverde informatie vooraf na de voordrachten. Dit jaar bestaat de jury uit Jannie van den Berg (MKB Doorgaan, onafhankelijk jurylid), Jesper Dolman (KeJe Horren en Raamdecoraties, winnaar 2019 en Ard van Wees (Kaasboerderij De Polderzoom, winnaar 2021). Onder toeziend ook van Notaris Hille Nieuwdam en in aanwezigheid van bestuurslid Michiel Tietema is er een zorgvuldige afweging gemaakt.

Prijsuitreiking
Tijdens het OVDD Nieuwjaarsfeest zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Het feest wordt gehouden op zaterdag 7 januari 2023 in de Meerpaal in Dronten. Het belooft een sfeervolle avond te worden met mooie ondernemersverhalen. Leden van OVDD kunnen hun kaarten reserveren via ovddnieuwjaarsfeest.nl.


Door corona konden Marie-José en Wilfred Klamer niet aanwezig zijn tijdens de bekendmaking. Op de foto: Marie-Jose en Wilfred Klamer van Klamer Fietsen (foto: OVDD)


Door het jaarlijks toekennen van deze prijs wil Ondernemersvereniging De Driehoek haar bewondering en waardering tonen voor alle, zeer uiteenlopende bedrijven in de gemeente Dronten. Daarnaast wil zij met de verkiezing Onderneming van het Jaar het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in de gemeente Dronten onderstrepen


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.8 °C
  • 0.0 mm
  • 7.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top