Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa

Handel en Wandel komt met themanummer over pionieren

Dinsdag 20 december 2022
Handel en Wandel komt met themanummer over pionieren
Foto: Ondernemersvereniging De Driehoek

BIDDINGHUIZEN - Ondernemersvereniging De Driehoek heeft een speciale editie van ledenmagazine Handel en Wandel uitgebracht. Als afsluiter van het jaar heeft het blad een thema meegekregen: pionieren toen, pionieren nu - vijftig jaar ondernemerschap in de gemeente Dronten. Deze week valt het blad op de mat bij ondernemers in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant.

In 1972 is de gemeente Dronten officieel ingesteld. "Dit 50-jarig jubileum zou bijna stilletjes aan ons allen voorbijgaan en dat wilden wij voorkomen", zegt Carien van der Marel, hoofdredacteur van Handel & Wandel.

Echte pioniers
Voor dit themanummer besloot de redactie om een aantal ondernemers van het eerste uur te benaderen voor een interview, maar ook wilde zij achterhalen wat pionieren voor de nieuwste generatie ondernemers betekent. "Zo kwamen we onder anderen uit bij drie generaties mechanisatiebedrijf Weevers, de bedrijfsovername van Slagerij & Catering Van der Vlis, het fusieverhaal van OVDD en bij TrendingTea, gerund door twee jonge ondernemers uit Dronten. Wat in alle verhalen opvalt, is de positieve instelling van de ondernemers en hun ongelimiteerde doorzettingsvermogen. Echte pioniers, dus. De inhoud van deze uitgave is een greep geworden uit 50 jaar ondernemen in de gemeente Dronten."

Informeren en inspireren
Elke editie van Handel & Wandel bestaat uit verenigingsnieuws, ledennieuws, columns, advertenties, fotoreportages én de meest boeiende ondernemersverhalen. Met het blad wil OVDD ondernemers informeren en inspireren. Het magazine is een kwartaaluitgave en bestaat negenentwintig jaar. Losse exemplaren zijn verkrijgbaar via info@ovdd.nl en er ligt een aantal exemplaren in het Huis van de gemeente Dronten en bij Flevomeer Bibliotheek Dronten. De online versie staat op ovdd.nl of is te bekijken via deze rechtstreekse link.

Redactie BHZNet.nl / OVDD

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek OVDD
Ondernemersvereniging De Driehoek Ondernemersvereniging De Driehoek
Word lid en steun ondernemend Dronten
p/a Parksingel 61
8256 GG
Biddinghuizen
T 06 - 82 69 59 70
E info@ovdd.nl
W https://www.ovdd.nl
Ondernemersvereniging De Driehoek
Ondernemersvereniging De Driehoek
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top