0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Jan Overeem wint Kerstklaverjassen

Maandag 19 december 2022
Jan Overeem wint Kerstklaverjassen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Jan Overeem is zaterdag de winnaar geworden tijdens het Kerstklaverjassen in de kantine van BAS Voetbal. Jan haalde 5803 punten. Chris Burgers werd tweede met 5646 punten, op de voet gevolgd door Janet Israël met 5578 punten.

12 tafels waren er bezet waarvan 1 tafel voor beginners. Met zo'n grote groep van klaverjassers was het een gezellig gebeuren, geen mes op tafel klaverjassen maar in het kader van de Kerstsfeer stond gezelligheid bovenaan. Deze sfeer werd nog een keer extra verhoogd doordat Charles Simonis zijn levenslied "O O Den Haag" van Harry Klorkestein voordroeg.


Op deze avond is ook de wisselbeker voor het maandelijks klaverjassen uitgereikt, winnaar was Daphne Grafhorst met een gemiddelde van 5124 punten, gevolgd door Frans Middag met een gemiddelde score van 4978 punten en derde was Haijo Dodde met 4968 punten.


Een aantal datums voor het maandelijks klaverjassen zijn voor 2023 ook al bekend en het is al mogelijk om je daar voor op te geven. De volgende ronde is vrijdag 27 januari, andere geplande datums zijn 10 maart, 14 april en 12 mei. Opgeven bij de bar van BAS Voetbal, mailen naar klaverjassenbas@outlook.com of bellen/appen naar 0612674633

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top