Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Walibi Holland breidt uit met nieuwe zone

Zondag 15 januari 2023
Walibi Holland breidt uit met nieuwe zone
Foto: Walibi Holland - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Walibi Holland, het pretpark in Biddinghuizen, kondigt met trots de opening van een nieuw gebied aan: 'Speed Zone Off-Road'. Vanaf 7 april kunnen bezoekers genieten van "een stoere familieachtbaan en de Magic Bikes attractie", evenals vele andere leuke activiteiten voor de hele familie. Dat schrijft het bedrijf op Facebook.

De 'Speed Zone Off-Road' is ontworpen voor een unieke belevenis voor zowel jonge als oudere bezoekers. Naast een familieachtbaan (meer toegespitst op het hele gezin dan de snelle achtbanen die het park rijk ook is), is er dus de Magic Bikes attractie. Hoe deze er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Attractiepark Slagharen heeft een attractie met een zelfde naam; daar is het een soort draaimolen met fietsen die op en neer kunnen.

Meer updates
Walibi Holland is erg enthousiast om de nieuwe familie area te openen en kijkt ernaar uit om de bezoekers te verwelkomen in de 'Speed Zone Off-Road'. Er zullen binnenkort meer updates worden gedeeld over deze nieuwe attracties en activiteiten.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top