Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Start aanmeldingen voor Pinksterconferentie

Dinsdag 17 januari 2023
Start aanmeldingen voor Pinksterconferentie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op woensdag 1 februari om 12.00 uur begint de aanmelding voor pinksterconferentie Opwekking 2023. De conferentie zal plaatsvinden op het vertrouwde evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen, van 26 tot en met 29 mei.

De Pinksterconferentie is een evenement waarbij mensen samenkomen om te bidden, te zingen en te luisteren naar sprekers. Dit jaar zullen er inspirerende sprekers zijn die over verschillende onderwerpen zullen praten. Er zijn ook tal van activiteiten gepland voor jong en oud, zoals sportwedstrijden, workshops en muziekoptredens. "Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, samen te werken en te genieten van een aantal dagen vol geestelijke verrijking", aldus de organisatie.

Vaardigheden
Als vrijwilliger kun je bijdragen aan het succes van de conferentie door bijvoorbeeld te helpen bij de organisatie van activiteiten, het verzorgen van de catering of het verlenen van technische ondersteuning. Er zijn tal van manieren waarop je kunt bijdragen en het is een geweldige manier om nieuwe vaardigheden te leren en de conferentie van dichtbij mee te maken. Bovendien zul je er veel plezier aan beleven.

Aanmelden
Dit evenement, dat al 53 keer georganiseerd werd, is bedoeld voor iedereen die wil meeleven, kamperen of zich als vrijwilliger wil inzetten. De aanmelding is verplicht vanwege veiligheidsmaatregelen, dus meld je aan via https://www.ikganaaropwekking.nl. Meer informatie over de conferentie is hier ook te vinden.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Pinksterconferentie
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top