Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Winnaars van inzendingen wenscampagne beloond met nieuwjaarspakket

Dinsdag 17 januari 2023
Winnaars van inzendingen wenscampagne beloond met nieuwjaarspakket
Voor de uitreiking van prijzen moest Dronten Marketing vanwege het natte weer uitwijken naar een binnenlocatie, De Meerpaal gaf hier medewerking aan.
Foto: Fotostudio Wierd

BIDDINGHUIZEN - De wenscampagne van Dronten Geeft Je De Ruimte die afgelopen december werd gelanceerd is succesvol afgerond. 'Wat is jouw wens voor Drontenaren?' luidde de vraag van de campagne. Inwoners van de gemeente Dronten kregen dankzij de campagne de mogelijkheid om tot en met 6 januari 2023 hun wensen voor de toekomst van de gemeente Dronten uit te spreken.

Nieuwjaarspakket t.w.v. €50,- voor de tien meest unieke wensen
De winnaars van de wenscampagne zijn geselecteerd en hierover geïnformeerd. Zaterdag 14 januari, zijn de nieuwjaarspakketten door de winnaars opgehaald. De nieuwjaarspakketten zijn gevuld met producten afkomstig van lokale ondernemers en elk pakket heeft een totale waarde van €50,-.

Dronten Geeft Je De Ruimte tevreden over de vele ingestuurde wensen
Dronten Geeft Je De Ruimte, initiatiefnemer van de wenscampagne, is tevreden met de wensen die zijn ingestuurd door de inwoners van de gemeente Dronten. 'Het is mooi te zien dat er originele inzendingen vanuit alle dorpskernen zijn binnengekomen, die tevens een duidelijke overkoepelende behoefte van de inwoners in de gemeente Dronten laten zien,' aldus Josje Waagmeester van Dronten Marketing. 'Het gaat om een diversiteit aan wensen over onderwerpen als natuur, groei, sport, wonen, evenementen, jongeren etcetera. Allemaal wensen voor een nog mooiere gemeente Dronten.'

Geselecteerde wensen*:

 • Een grote natuurspeeltuin
 • Creëren van genoeg sociale woningbouw. Ook appartementen zijn welkom
 • Ik wens, net als Tygo, meer vertier voor de jeugd
 • Een ijsbaan op het Meerpaalplein, vanaf november tot februari
 • Dronten blijft een fijne, veilige plek blijft om groot te worden, te groeien en om te blijven. De plek waar je je vrienden blijft ontmoeten en herinneringen blijven leven
 • Outdoor fitnesstoestellen + trimparcours om (gratis) te kunnen sporten en je te kunnen uitleven
 • Een stukje strand in Dronten zelf. Waar je met de fiets of lopend heen kan
 • Een mooie chillplek voor jeugd in de kernen Biddinghuizen en Swifterbant
 • Behoud (en uitbreiding) van mooi wandelgebied
 • Een inloophuis met activiteiten voor ouderen maar ook voor jeugd
 • De Rede afsluiten voor verkeer en betrekken bij het Meerpaalplein. Zodat er een gezellig centrum ingericht kan worden waar een ieder zich vrijelijk kan bewegen


(* Er zijn 10 prijzen uitgedeeld. Omdat 2 geselecteerde wensen van 1 zelfde postadres kwamen, hebben zij samen 1 prijs in ontvangst genomen en was er ruimte voor een 11e wens.)

Door het succes van de wenscampagne heeft Dronten Geeft Je De Ruimte besloten alle wensen (volledig anoniem) aan te bieden aan de gemeente Dronten om zo waardevolle inzichten mee te nemen in de toekomstplannen van ons fijne polderland.


Dronten Geeft Je De Ruimte

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top