Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Gehaakte vlaggetjes bij de Tas vanwege 60 jaar Biddinghuizen

Donderdag 19 januari 2023
Gehaakte vlaggetjes bij de Tas vanwege 60 jaar Biddinghuizen
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Biddinghuizen bestaat dit jaar 60 jaar en om dat te vieren vroeg de stichting 60 jaar Biddinghuizen of inwoners misschien leuke activiteiten konden bedenken voor het feestjaar. Anneke Bonsen kwam op het idee om het appartementengebouw de Tas te versieren met gehaakte vlaggetjes.

Samen met Joyce Biemans heeft Anneke Bonsen contact gezocht met de haakclub van de Bibliotheek om mee te helpen met haken. Er is ook een oproep op Facebook geplaatst waardoor meerdere dorpsbewoners zich hebben aangemeld om mee te helpen.

Het resultaat was overweldigend. Meer dan 2500 vlaggetjes zijn er gehaakt. De vlaggetjes zullen op 21 januari verdeeld en opgehangen worden aan de binnen- en buitenkant van De Tas. Op zaterdag 28 januari om 12.00 uur zal er een officiële opening plaatsvinden met een hapje en een drankje en met een optreden van het popkoor Join Up.

Iedereen is van harte welkom om de opening bij te wonen. Neem gerust pen, camera's en filmcamera's mee. Wilt u hierbij aanwezig zijn, kunt u het melden aan: Anneke Bonsen, telnr. 0648236140 of via email boan1947@gmail.com.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Seniorencomplex Tas
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Adverteerder in de rubriek Biddinghuizen 60 jaar
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top