Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Dit is een artikel van dakraamgarant.nl

Waarom een dakraam laten plaatsen een goed idee is

Woensdag 18 januari 2023
Waarom een dakraam laten plaatsen een goed idee is
Foto: Rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van dakraamgarant.nl

Een dakraam (laten) plaatsen is vaak een goed idee als dit binnen de mogelijkheden is. Het hebben van een dakraam biedt namelijk veel voordelen, waaronder meer daglicht in huis. Zit jij er daarom ook aan te denken om een dakraam in huis te plaatsen? Lees dan gauw verder, want in deze tekst worden de voordelen en mogelijkheden toegelicht!

Voordelen van een dakraam
Allereerst de voordelen van een dakraam. Zoals je net al hebt gelezen, biedt een dakraam extra lichtinval in huis. Een dakraam wordt namelijk schuin op het dak geplaatst, waardoor er meer licht uit het raam naar binnen valt, vergeleken met een verticaal raam. Om deze reden lijkt de kamer ook optisch groter. De tweede reden waarom een dakraam een goed idee is, is dat de waarde van je huis mogelijk kan stijgen. Een donkere zolderkamer wordt dankzij een dakraam ook geschikt om als werkkamer of extra slaapkamer te gebruiken en dat is erg interessant voor veel potentiële kopers. Verder kun je een dakraam open zetten, waardoor de ventilatie in de ruimte verbeterd wordt.

VELUX dakramen: een goede keuze
Overtuigd van de voordelen? Dan kun je het dakraam zelf plaatsen of deze klus uitbesteden aan een professional. Heb je weinig ervaring met klussen of heb je geen zin en tijd om dit zelf aan te pakken? Dan kun je dit aan een expert over laten. Laat een VELUX dakraam plaatsen door bijvoorbeeld Dakraam Garant. Je krijgt dan persoonlijk advies en kunt rekenen op een vakkundige plaatsing. VELUX dakramen bieden namelijk optimale isolatie en zijn vervaardigd uit topkwaliteit materialen.

Eerlijk en persoonlijk advies
De monteurs van Dakraam Garant zijn ervaren en denken graag met je mee over de mogelijkheden. Zo krijg je bijvoorbeeld advies over de positie van het dakraam, de afmetingen en welk type dakraam het beste bij jouw huis past. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat in sommige ruimtes één groot dakraam beter is dan twee kleinere, of juist andersom. En wil je liever lichtkoepels of tuimelvensters in plaats van een standaard dakraam? Ook dat is zeker mogelijk! Verder krijg je advies over raamdecoratie en zonwering en kun je deze desgewenst door de monteurs meteen laten plaatsen. Dakraam Garant is bereikbaar per e-mail of telefoon. Via de mail kun je foto's toevoegen en de afmetingen doorgeven, waarna je een persoonlijk advies krijgt in wat voor dakraam het beste bij jouw huis past.


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.2 °C
  • 0.0 mm
  • 12.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top