Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Laatste vragen Onze Dorpskwis in voorbereiding

Dinsdag 24 januari 2023
Laatste vragen Onze Dorpskwis in voorbereiding
Foto: Onze Dorpskwis - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Onze Dorpskwis is in volle voorbereiding voor de editie van 2023 die wordt gehouden op 18 maart. De organisatie heeft op Facebook aangekondigd dat de laatste actuele vragen en opdrachten tot kort voor de kwis worden bedacht. Er zijn al 11 teams aangemeld voor de kwis.

Interview op Omroep Flevoland
De voorzitter van Onze Dorpskwis, Marianne Beekmans, en deelnemer Erik Bellaard zijn te beluisteren in een onlangs gehouden interview op de website van Omroep Flevoland. Hierin vertellen zij meer over het evenement en wat deelnemers kunnen verwachten. Beluister het interview hier.

Wat is Onze Dorpskwis?
Onze Dorpskwis is ontstaan in Brabant en in die provincie wordt het in vele dorpen georganiseerd. In 2018 werd "Stichting Onze Dorpskwis" gevormd en deze organiseerde voor inwoners van Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen de eerste editie van Onze Dorpskwis, met als doel de inwoners van Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen bij elkaar te brengen.

In 2018 en 2019 namen respectievelijk 300 en 450 inwoners deel aan de kwis en in 2022 was dit weer 300 inwoners. Teams van 12-15 personen kunnen meedoen op hun eigen locatie, met vragen over de dorpen en algemene onderwerpen.

Aanmelden
Een team aanmelden kan via de website van OnzeDorpskwis. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving zodra de aanmelding gereed is en het inschrijfgeld van €35,- is overgemaakt per bank.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Onze Dorpskwis
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top